Operator Nabewerking

Operator Nabewerking
Hoogkerk, ploegendienst (5-ploegen)

Als operator bij de Nabewerking heb je een afwisselende functie, waarin je te maken krijgt met alle operationele aspecten van het productieproces. Denk daarbij bijvoorbeeld aan productievoorbereiding, machine-instellingen, kwaliteit, procesbeheersing, onderhoud en procesverbetering. Deze leuke functie kan ook een goede springplank zijn als je de ambitie hebt om door te groeien binnen onze organisatie! Interessant? Lees dan snel verder.

Over de functie
Als operator ga je aan de slag op de afdeling waar we ons zelf geproduceerde karton op maat snijden en verpakken voor onze klanten (de nabewerking). Het machinepark waar je mee gaat werken bestaat uit zes snijlijnen, een bundelmachine en een volledig geautomatiseerde inpakstraat. Ook ben je verantwoordelijk voor het aan- en afvoeren van halffabricaten en gereed product met behulp van de heftruck.

Jij overziet het hele productieproces en zorgt er voor dat het zo efficiënt mogelijk verloopt. Dat begint bij de beoordeling van de kwaliteit(gegevens) van het aangeleverde karton, het instellen van de machines en het bewaken van het procesverloop door het verrichten van allerlei metingen. En als er zich een procesafwijking voordoet, signaleer je dat en zorg jij er voor dat die zo snel mogelijk wordt verholpen.

De afwisseling in deze functie zit overigens niet alleen in de operationele werkzaamheden, maar ook in de flexibiliteit om bij te kunnen springen aan de kartonmachine in periodes van drukte. Naast de uitdagingen waar je als operator in een volcontinu productieproces dagelijks mee te maken hebt, zorg jij er samen met de collega’s van de technische dienst voor dat de machines waar jij verantwoordelijk voor bent ook technisch in uitstekende staat verkeren.

Als operator leg jij de basis voor een kwalitatief goed eindproduct en zie je er op toe dat de werkomgeving veilig en netjes blijft. Een verantwoordelijk functie waar jij 100% voor wil gaan. En die we jou natuurlijk ook graag toevertrouwen als je gekwalificeerd bent en de ambitie hebt om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Onze verwachtingen
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo-3 niveau in de technische richting of bijvoorbeeld een afgeronde Vapro-A opleiding.
  • De perfecte kandidaat bestaat niet, maar als je ervaring hebt als operator in de kartonindustrie, is dat zeker een pre.
  • Je hebt enige ervaring met het operationeel bewaken van productieprocessen en productkwaliteit en bent gewend aan het werken met geautomatiseerde systemen.
  • Je staat open voor feedback en bent bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling door specifieke opleidingen en cursussen te volgen.
  • Je gaat voor resultaat, bent zelfstandig en ondernemend, neemt graag het initiatief en bent bereid flexibel te worden ingezet als het werk daarom vraagt.

Ons aanbod
Als Operator Nabewerking bij SOLIDUS SOLUTIONS geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen en veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil daarvoor bieden we je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, een dertiende maand, goede pensioenregeling en een prima reiskostenvergoeding woon/werk. En niet in de laatste plaats een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Interesse?
Spreekt deze functie je aan en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Operator nabewerking, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant. De sluitingsdatum van deze vacature is 18 november 2019.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Bezoek dan onze website www.solidus-solutions.com of neem contact op met Mark Kwant (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 0031 6 28969900 of e-mailadres: mark.kwant@solidus-solutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.