Subsidiemedewerker Plattelandsontwikkeling

Wil jij een bijdrage leveren aan het nóg mooier en sterker maken van ons platteland in Noord-Nederland, ben je leergierig en enthousiast, lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk meerdere

Subsidiemedewerkers plattelandsontwikkeling

voor ons team Plattelandsontwikkeling.SNN is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies en wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, waaronder het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) en het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Deze programma’s richten zich op de leefbaarheid en vitaliteit van het platteland en stimuleert duurzame landbouw die economie, boer en leefomgeving verbindt.

Wat ga je doen in deze functie?

Als projectmedewerker subsidies beoordeel je nieuwe aanvragen binnen de kaders van de subsidieregeling. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van de subsidie. Van toetsing bij aanvraag, de (financiële) voortgang tot aan de einddeclaratie bij de afronding van het subsidieproject. Dit doe je door het controleren van rapportages, eindafrekeningen en declaraties. Het is daarbij belangrijk dat je schriftelijk maar ook mondeling jouw motivaties goed kunt uitleggen. Jij bent daarbij de contactpersoon voor onze klanten en je zet je in voor een goede klantrelatie. Dit gebeurt meestal aan de telefoon en soms via e-mail maar af en toe hoort een bedrijfsbezoek hier ook bij. Jij bent alert op mogelijke risico’s en problemen bij projecten en denkt actief mee in oplossingen.

Welke projecten kom je tegen?

Je gaat meewerken op diverse subsidies. Zo zijn er subsidieregelingen voor landbouwmachines of waterprojecten. Natuur en droge voeten staan bij deze subsidies centraal. Maar er zijn ook subsidies met als doel kennisdeling en vernieuwing binnen de agrarische sector te stimuleren. Tot slot zijn er ook subsidies met als doel om de leefbaarheid, toerisme en economie op het platteland te versterken.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je vindt het leuk om met klanten in contact te zijn en jij kan jouw mening schriftelijk maar ook goed mondeling uitleggen.
  • Je bent alert en je hebt oog voor detail
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je kunt oplossingsgericht denken binnen de kaders van de regelgeving
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler

Wat bieden we jou?

Je komt terecht in een team van twintig enthousiaste collega’s die belang hechten aan een informele en gezellige sfeer. Er is geen opleiding voor subsidiemedewerker dus we vinden het belangrijk dat je in ons team past. Het werk leer je door het te doen. Wij helpen je hier graag bij!

We bieden je daarnaast een uitdagende werkplek bij een organisatie die erop gericht is het beste uit haar medewerkers te halen. We bieden een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

De functie is ingeschaald in schaal 9 cao provincies, min. 3.099,66 max. € 4.370,42 voor een fulltime aanstelling (norm 1 januari 2023). Naast je salaris en individueel keuzebudget van 22,37% biedt het SNN volop ontwikkelingsmogelijkheden. Zo krijgt iedere medewerker iedere 5 jaar een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000, -. SNN draagt in ruime mate bij aan je ABP-pensioenvoorziening.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 15 februari 2024 via de button 'solliciteren'.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 21 februari 2024. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je bellen met Willem Klein, Teamleider Plattelandsontwikkeling, op 06-29663992. Vragen over de procedure kun je stellen aan Fokke de Vries via of 050-2068171. Meer informatie over het SNN vind je op www.snn.nl.

Goed om te weten:

  • Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.
  • Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.

Solliciteren