Content en social media marketeer

(tijdelijke vervanging 15 maart – 1 augustus 2021)

Zorg jij dat onze toegevoegde waarde in kindontwikkeling herkend wordt? En draag jij zo bij aan de droom van Amber om Rockster te worden?

Veelzijdige functie

Ben jij die creatieve contentmarketeer die met de juiste tone of voice mensen overtuigt van onze toegevoegde waarde SKSG bij de ontwikkeling van kinderen? Ja? Mooi! Dan is deze veelzijdige en uitdagende functie jóuw tijdelijke droombaan!

In deze rol richt je je op onze centrale interne en externe communicatie. Zoals via de website, social media, onze locaties en interne communicatie naar ouders en medewerkers. Je maakt en/of zorgt voor aantrekkelijke en overtuigende content. Je optimaliseert continu de resultaten van deze content, waarbij je nauw samenwerkt met collega’s van onze kinderopvanglocaties en het service centrum (zoals onze pedagogen, HR en klantadvies).

Jouw basis is het marketing team. Samen met onze brandmarketeer behoud, vergroot en optimaliseer je de sociale netwerken door creatieve campagnes op te zetten die het de bekendheid en voorkeur voor SKSG vergroten. Daarbij werk je samen met vormgevers en marketing bureaus. Met onze eventmarketeer zorg je dat evenementen zoals bijvoorbeeld SKSG Got Talent, een groot bereik halen onder (potentiële) klanten, partners en collega’s. Met onze marketing analist maak je jouw resultaten inzichtelijk en versterk je de contentplannen. Samen met onze locatiemarketeer zet je de locaties stevig op de kaart.

Je vertegenwoordigt het merk SKSG online. Je zorgt dat de content correct en tijdig live staat. Dit doe je niet alleen van achter je bureau, maar je bent juist daar waar het gebeurt. Jij vindt het leuk om razendsnel in te spelen op actualiteiten. Je werkt in jouw rol nauw samen met de contentmedewerker, met wie je het werk verdeelt.

Je houdt ervan met je werk bij te dragen aan de strategische koers van SKSG en benut de ruimte die deze koers biedt optimaal om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Jij denkt creatief na over hoe je onze doelen kunt bereiken met aansprekende content. Hiervoor doe je research en draag je ideeën aan voor nieuwe content, en ontwikkel je deze. Je stelt vooraf heldere doelen voor traffic op de website, website gebruik etc. en ontwikkelt een content en social media plan. Jouw plannen passen binnen het actuele pedagogische beleid van SKSG en dragen bij aan de klanttevredenheid.

Word je enthousiast van deze dynamische werkomgeving en past een adviserende en uitvoerende functie echt bij jou? Laat het ons weten!

Wat bieden wij?

 • Een plek in een jong en enthousiast marketingteam; 
 • Een uitdagende baan voor 16-32 uur per week, voor tijdelijke duur van 15 maart tot 21 augustus 2021;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (klik hier). Inschaling in salarisschaal 8, eventueel schaal 9 o.b.v. jouw werkervaring; 
 • Een tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer.

Wat bied jij?

 • Je bent spontaan, expressief, inspirerend, energiek, creatief, levendig en optimistisch;
 • Je gelooft dat je ‘samen verder kunt komen’, ook al zou je ‘alleen sneller kunnen’;
 • Meerderde jaren relevante (content/social media) marketing-ervaring;
 • Je hebt een perfect gevoel voor taal en een passie voor (online) schrijven;
 • Affiniteit met de kinderopvang;
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding. Bij voorkeur in communicatie, media, bedrijfskunde of commerciële economie. Specialisatie marketing is een pré;
 • Zeer actief op Social Media en kennis van optimalisatie tools en methodes (Analytics, SEO, SEA etc.);
 • Kennis van of ervaring hebben met grafische vormgeving / fotografie / video;
 • De volgende eigenschappen zien we graag in jou terug: initiatief nemend, besluitvaardig en creatief. Verder ben je een vooruitdenker, die snel kan schakelen, maar ook de planning goed in de gaten houdt.

Sluitingsdatum is 28 februari 2021.

Het vervullen van vacatures vinden we leuk en kunnen we goed! Acquisitie is dan ook niet nodig of gewenst.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Guido Heeringa, Manager Klant en Markt (06-10073203)

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Anneke Huiting-Boorsma, Senior HR Adviseur:

Contactpersoon
Anneke Huiting - Boorsma
Telefoonnr. werk
06-49494917
E-mail werk
a.huiting@sksg.nl

Enthousiast geworden?

Solliciteren kan via de sollicitatie-button van deze vacature op de website van SKSG.

Solliciteren