Schoonmaker sporthal het Activum

Wil je graag een baan in een sportieve omgeving en lijkt het je leuk om in sporthal het Activum schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren? Lees dan snel de vacature en en solliciteer, wellicht word jij onze nieuwe collega

Schoonmaker sporthal het Activum

(18 uur per week)

Het team Sport & Gebouwen is onderdeel van de eenheid Fysieke Leefomgeving van de Samenwerkingsorganisatie (SWO). Voor zowel de gemeente Hoogeveen als voor de gemeente De Wolden leveren we maatwerk. Werken bij SWO is een prachtige kans om je werkveld te verbreden en ervaring op te doen bij zowel een stedelijke als een landelijke gemeente.

Wat ga je doen

 • Schoonmaken van de sportzalen, kleedkamers, sanitaire voorzieningen en andere delen van het Activum;
 • Schoonmaken van sportvloeren en het meubilair;
 • Vullen van handdoek- en zeepverdelers en het legen van vuilnisbakken;
 • Toezien op de veiligheid van de gebruikers (scholen en verenigingen).

Wat vragen wij?

Je bent een doorzetter en een sociaal ingesteld mens. Daarnaast:

 • Ben je bereid om s’morgens om 6:00 te starten met je werkzaamheden;
 • Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk;
 • Ben je in het bezit van een BHV-diploma, of bereid deze te halen;
 • Kun je zelfstandig als in teamverband werken;
 • Ben je flexibel;
 • Ben je betrokken bij het binnensporten.

Jouw toekomstige collega’s

Het team Sport en gebouwen bestaat uit negentien personen en valt onder de afdeling Participatie en Samenleving van de eenheid Fysieke Leefomgeving. Het team is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van 21 sporthallen/gymzalen, 57 natuurgrasvelden, 31 kunstgrasvelden, atletiekbaan en wielerbaan. Daarnaast zorgen onze bouwkundige collega’s in het team voor het beheer en onderhoud van 119 gemeentelijke gebouwen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werksfeer in een team van enthousiaste professionals, waarbij kwaliteit voorop staat. De functie is ingedeeld in schaal 3 (max. bruto € 2.590,- per maand bij een fulltime dienstverband, salarispeil 1 april 2022). Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring.

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,45% van je salaris. Het Individueel Keuze Budget is een breed te besteden budget waar je over beschikt naast je salaris en is opgebouwd uit vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage, bovenwettelijk verlof en een persoonlijk budget van €200,- per persoon (naar rato van je contractomvang). Je kunt zelf bepalen voor welk doel jij jouw budget inzet. Je kunt het budget uitruilen voor extra salaris, verlofuren, (niet verplichte) opleidingskosten, kosten woon-werkverkeer, vakbondscontributie, internetabonnement, parkeervergunning en de aankoop van een fiets voor woon-werkverkeer.

Omdat we de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk vinden, kun je als werknemer van de SWO gebruik maken van de trainingen die ons opleidingsinstituut S.K.I.K. (School voor Kennis, Inspiratie en Kunde) biedt en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het team en de organisatie.

Overige informatie

Wil je voorafgaand aan jouw sollicitatie meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Gertjan Dieters (teamleider Sport & Gebouwen) via 06-18527406 of via g.dieters@dewoldenhoogeveen.nl en/of met Bert Uiterwijk Winkel (beheerder het Activum) via 06-27004186 en/of b.uiterwijkwinkel@dewoldenhoogeveen.nl. Zij willen jou graag geheel vrijblijvend tijdens een (digitaal) kopje koffie meer vertellen over deze functie en je toekomstige collega’s. Ook vrijblijvend de sfeer proeven op de afdeling behoort tot de mogelijkheden.

Informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen van Susanne Wobbes-Berg of Daniele Sieders via telefoonnummer 140528.

Kijk voor meer informatie over SWO als werkgever op www.dewoldenhoogeveen.nl .

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw cv. Vertel ons in jouw motivatie wat jou aanspreekt in deze functie en wat jou als (type) persoon zo geschikt maakt. In jouw cv zien wij graag wat jouw taken en werkzaamheden waren bij jouw laatste werkgever(s). Jouw motivatie en cv kun je uploaden via www.vooruitindrenthe.nl. Solliciteren kan tot en met 14 december 2022.

We zien je sollicitatie met veel belangstelling tegemoet!

Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze inwoners.

Competenties

 • Flexibiliteit
 • Zelfstandigheid
 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken
Solliciteer nu