Vakman / Hovenier

Sta jij graag met de beide benen in de samenleving, word je blij van het werken in de buitenlucht en heb je groene vingers? Draag jij graag bij aan het elke dag een stukje mooier maken van de gemeenten De Wolden en Hoogeveen? Dan hebben wij voor jou de ideale werkomgeving om jezelf verder te ontplooien. Nieuwsgierig geworden? Dan zien wij met belangstelling jouw sollicitatie tegemoet!

Voor uitbreiding van ons Team Groen uitvoering zijn wij op zoek naar enthousiaste en ervaren hoveniers.

Vakman / Hovenier

(36 uur per week)

Het team Groen en Begraafplaatsen is onderdeel van de eenheid Fysieke Leefomgeving (FLO) van de Samenwerkingsorganisatie (SWO). Voor zowel de gemeente Hoogeveen als voor de gemeente De Wolden leveren we maatwerk.

Elke dag een beetje mooier

Het is als hovenier iedere dag anders. Je komt dagelijks op uiteenlopende locaties binnen de gemeente en verricht alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de aanleg en onderhoud van het openbaar groen. Samen met jouw collega's zorg je voor een leefbare, mooie en groene gemeente waar we trots op kunnen zijn.

Wat vragen wij?

We doen er alles aan om onze gemeenten er tip top uit te laten zien.

  • Je hebt ervaring in het groen. Je beschikt over een rijbewijs en bent in het bezit van een hoveniers diploma.
  • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, flexibel en durft initiatief te nemen.
  • Ook ben je bereid om diverse cursussen te volgen waar dit nodig zal zijn.

Jouw toekomstige collega’s

Je werkt vanaf een vaste locatie. Van daaruit verricht je samen met je collega’s groenwerkzaamheden in de openbare ruimte. Met je voorman overleg je over de uitvoering van de werkzaamheden. Ook ben je flexibel inzetbaar bij andere teams.

Het team Groen en Begraafplaatsen is onderdeel van de afdeling Participatie & Samenleving van de eenheid FLO. Het gehele team Groen en Begraafplaatsen bestaat uit ongeveer 70 medewerkers, verdeeld over een tiental werkgebieden. Voor de samenwerking met bewoners staan de verschillende teams in contact met de Wijkbeheerder. Werken voor en met bewoners is een belangrijk onderdeel van het werk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werksfeer in een team van enthousiaste professionals, waarbij kwaliteit voorop staat. De functie is ingedeeld in schaal 5 (max. bruto €2.874,- per maand bij een fulltime dienstverband, salarispeil april 2022). Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring.

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,45% van je salaris. Het Individueel Keuze Budget is een breed te besteden budget waar je over beschikt naast je salaris en is opgebouwd uit vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage, bovenwettelijk verlof en een persoonlijk budget van €200,- per persoon (naar rato van je contractomvang). Je kunt zelf bepalen voor welk doel jij jouw budget inzet. Je kunt het budget uitruilen voor extra salaris, verlofuren, (niet verplichte) opleidingskosten, kosten woon-werkverkeer, vakbondscontributie, internetabonnement, parkeervergunning en de aankoop van een fiets voor woon-werkverkeer.

Omdat we de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk vinden, kun je als werknemer van de SWO gebruik maken van de trainingen die ons opleidingsinstituut S.K.I.K. (School voor Kennis, Inspiratie en Kunde) biedt en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het team en de organisatie.

Overige informatie

Wil je voorafgaand aan jouw sollicitatie meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Henk Zwiep (Afdelingshoofd Participatie & Samenleving) via 0258-291657 of via henk.zwiep@dewoldenhoogeveen.nl. Hij wil jou graag geheel vrijblijvend tijdens een (digitaal) kopje koffie meer vertellen over deze functie en je toekomstige collega’s. Ook vrijblijvend de sfeer proeven op de afdeling behoort tot de mogelijkheden.

Informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen van Susanne Wobbes-Berg of Daniele Sieders (HR-medewerkers) via 14-0528.

Kijk voor meer informatie over SWO als werkgever op www.dewoldenhoogeveen.nl .

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw cv.

Vertel ons in jouw motivatie wat jou aanspreekt in deze functie en wat jou als (type) persoon zo geschikt maakt. In jouw cv zien wij graag wat jouw taken en werkzaamheden waren bij jouw laatste werkgever(s). Jouw motivatie en cv kun je uploaden via www.vooruitindrenthe.nl. Solliciteren kan tot en met 8 januari 2023.

We zien je sollicitatie met veel belangstelling tegemoet!

Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze inwoners.

Competenties

  • Zelfstandigheid
  • Samenwerken
  • Initiatief
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Resultaatgerichtheid
Solliciteer nu