enthousiaste en betrokken trajectbegeleider (m/v)

 

 

Wedeka voorziet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van mogelijkheden om sociaal en economisch krachtiger te worden. We bieden ze sociale en arbeidsmatige activiteiten, praktijkleren, trainingen, re-integratietrajecten en coaching. Dit doen wij onder meer in opdracht van gemeenten, onderwijs, zorginstellingen, UWV, Reclassering en reguliere organisaties.

Wij bieden in diverse werksoorten trajecten aan : productie, logistiek, schoonmaak, kringloop winkels, groen en metaal.

Wil jij een bijdrage leveren aan de activering en ontwikkeling van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt? Ben jij goed in het op professionele wijze begeleiden van leerwerktrajecten? Ben je gedreven om mensen te motiveren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat ga je doen?

Trajectdeelnemers en natuurlijk ook onze collega’s van externe organisaties worden door jou van harte welkom geheten binnen onze organisatie.

Je bent de spil die de trajecten binnen Wedeka draaiende houdt en werkt intensief samen met de praktijkbegeleiders.

Enthousiasme en betrokkenheid laat je zien door het succesvol begeleiden van onze deelnemers, waarbij werken en ontwikkelen centraal staat.

Je hebt ervaring in het werken met onze prachtige doelgroep, hebt affiniteit met statushouders en bent je bewust van de multi-problematiek waar veel van onze deelnemers mee te maken hebben.

Je signaleert tijdig en geeft gevraagd en soms ook ongevraagd advies aan de klantmanager en werkcoaches over de deelnemer.

Je voert intakegesprekken, adviseert over de diverse trajecten binnen Wedeka en samen vertaal je leerdoelen naar concrete afspraken, bewaakt de voortgang en koppelt dit terug.

Team Trajecten bestaat uit vier trajectbegeleiders en wij verwachten van jou als collega dat je meedenkt over de ontwikkeling en verbetering van onze trajecten.

Wat verwachten wij van jou?                                         

Een collega die aantoonbaar beschikt over een HBO- of MBO+ werk- en denkniveau.

Je bent toegankelijk en kunt goed schakelen in de wijze waarop je communiceert zodat je de juiste gesprekspartner bent voor iedere partij.
Wij zijn op zoek naar een stevige persoonlijkheid, iemand die doortastend en weerbaar is, die doelgericht te werk gaat en daarbij een positieve en stimulerende coachende rol aan neemt.

Je werkt graag samen met anderen, zowel intern als extern.

Maar bovenal vragen wij een collega die met veel passie voor het vak, samen met ons aan de slag wil gaan!

Informatie en sollicitatie

Wij bieden een uitdagende functie binnen een enthousiast team, dat volop in ontwikkeling is.

Het betreft een dienstverband van minimaal 28 en maximaal 36 uur per week.

Een dagdeel meelopen is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

In week 25 vinden de selectiegesprekken plaats. Het streven is om in week 27 de procedure af te ronden.

Wil je meer informatie over de functie dan nodigen wij jou van harte uit om contact op te nemen met Mario Formicola, divisiemanager dienstverlening, 06-49355956.

Wil je solliciteren? Leuk!
Jouw sollicitatie kun je tot 10 juni 2023 sturen naar Daphne Camphuisen, personeelsconsulent, via dcamphuisen@wedeka.nl.