assistent werkleider groenvoorziening

Wij geloven dat werk een belangrijke bijdrage levert aan de zelfredzaamheid van mensen en aan een zinvol bestaan. Wij zetten ons met hart en ziel in voor die mensen voor wie het krijgen en vervullen van een baan op de reguliere arbeidsmarkt, geen vanzelfsprekendheid is.

Met onze jarenlange expertise in begeleiding van deze doelgroep en de infrastructuur binnen Wedeka met een grote variëteit in werksoorten, begeleiden we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee vergroten we de eigen kracht van onze medewerkers en hun kansen op het verkrijgen van een reguliere baan. We bevorderen participatie en vervullen zo een maatschappelijk doel.

We leveren diensten en producten van goede kwaliteit aan vele trouwe klanten en/of detacheren medewerkers bij reguliere bedrijven en gemeenten en dragen zodoende bij aan het betaalbaar houden van de voorziening.

Wij bieden een passende en beschutte werkplek of een leer/werktraject in één van onze vele werksoorten en zijn hierdoor een belangrijk arbeidsmarktinstrument in de regio.

Wedeka is een organisatie in ontwikkeling. Voor Groen & Infra Ter Apel zijn wij op zoek naar een:

Assistent Werkleider Groenvoorziening (v/m)

Heb je ruime kennis en ervaring in de begeleiding van medewerkers en beschik je over ruime ervaring en deskundigheid in de groenvoorziening? Ben jij een sociaal bewogen persoon, die mensen motiveert en stimuleert en daarbij de kwaliteit en het resultaat van het werk in het oog houdt? Dan komen wij graag in contact met jou.

Jouw rol

Wij zoeken iemand die zich samen met de werkleider inzet voor de uitvoering van de werkzaamheden, waar nodig werk je zelf mee. Je coördineert de werkzaamheden in de groenvoorziening, namelijk aanleg en onderhoud van het Groen voor gemeenten, instanties en particulieren. Je ziet toe op kwaliteit en veiligheid en voert de benodigde administratie uit. Je onderhoudt goede contacten met opdrachtgevers en leveranciers. Je begeleidt een groep van ca. 15 medewerkers. Het betreft deelnemers aan een leerwerktraject en medewerkers met een wsw- of beschut werk dienstverband.

Wij vragen

 • Kennis van en ervaring met groenvoorziening (MBO niveau richting groenvoorziening);
 • Aantoonbare kennis en ervaring met het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
 • Goed kunnen plannen en organiseren;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
 • Inlevingsvermogen en doortastendheid;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Goed kunnen samenwerken;
 • Een stimulerende, betrokken en flexibele houding;
 • Resultaatgericht;
 • Oog voor kwaliteit;
 • Administratieve vaardigheden;
 • In bezit van VCA.

Informatie en sollicitatie

We bieden een interessante afwisselende functie die volop in ontwikkeling is.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel Bakker 06-51401605. Jouw sollicitatie kun je tot 29 november 2020 sturen naar itimmer@wedeka.nl.