Medewerker P&O

Als medewerker P&O zorg je ervoor dat zo’n 95 vaste medewerkers en freelancers prettig werken bij RTV Drenthe. Hoe doe je dat? Door nieuwe collega’s op tijd de juiste stukken (denk aan arbeidscontracten en onboarding materiaal) te verstrekken. Door ons HR2day personeelsinformatiesysteem te beheren. Door mutaties van medewerkers tijdig en correct te verwerken en te communiceren. En door 1.001 HR-vragen te beantwoorden. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, want je werkt samen met de Adviseur P&O. En we nodigen je van harte uit mee te denken over verbeteringen. Dus heb jij ideeën om HR-processen nóg slimmer te stroomlijnen of nog prettiger samen te werken? We horen het graag én samen maken we er werk van!

Hoe kun jij het verschil maken?

Doordat je super-enthousiast bent over P&O werk en er dus graag je tanden in zet. Je houdt wel van een beetje hectiek, kunt prima organiseren en behoudt goed het overzicht, ook als de werkdruk ineens piekt. Prioriteren gaat je soepel af, net als communiceren; collega’s lopen ongevraagd binnen bij je, en je vindt het leuk ze te woord te staan en ze verder te helpen.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Omdat je een afgeronde MBO/HBO opleiding (P&O of HRM) hebt en ervaring hebt met P&O administratie.
  • Omdat je het leuk vindt om pro actief leidinggevenden en de adviseur P&O te ondersteunen op het gebied van het personeelsbeleid.
  • Omdat je handig bent in HR-pakketten. Liefst natuurlijk ook in ‘ons’ pakket, HR2day!

Wat bieden wij jou?

We bieden een leuke, afwisselende baan en we geven je alle ruimte om mee te denken. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld conform de omroep-cao.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Bianca Terlouw, adviseur P&O, telefoonnummer 0592-338080.

Solliciteren

Mail voor 20 maart a.s. je motivatie en CV naar .

RTV DRENTHE is als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron dé spil in de Drentse samenleving. RTV Drenthe heeft een sterke marktpositie in de provincie Drenthe. We houden ons publiek op de hoogte van nieuws, sport en evenementen. Dat doen we in de eerste plaats online via onze site, de app, Twitter en Facebook, maar natuurlijk ook op radio en tv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.