Leerkracht/Mentor

Deze baan

rsg de Borgen verzorgt voortgezet onderwijs in de provincies Groningen en Drenthe, in de regio Westerkwartier-Noordenveld. iedereen is welkom bij rsg de Borgen. In Leek staan de Lindenborg en de Nijeborg, in Roden de Esborg en de Ronerborg en in Grootegast staat de Woldborg. Samen bieden de vestigingen praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum, gymnasium en technasium aan. Met dit brede aanbod bieden wij leerlingen in onze regio thuisnabij, uitdagend onderwijs, waarin iedere leerling de ruimte krijgt zich optimaal te ontplooien.

Onze school De Esborg is de vestiging van rsg de Borgen voor praktijkonderwijs. Het doel van het praktijkonderwijs is leerlingen een zo zelfstandig mogelijke plaats in de maatschappij te bieden. Dit wordt bereikt door de leerlingen een aantal basisvaardigheden aan te leren. De leerling staat centraal in een veilige leeromgeving. Een persoonlijke begeleiding op weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Momenteel biedt de vestiging plaats aan 100 leerlingen.

Wij zoeken

Voor de vestiging Esborg in Roden zoeken wij met ingang van 1 augustus 2023 een collega; o die beschikt over een PABO- of relevante tweedegraads bevoegdheid; o die naast het lesgeven in de AVO vakken affiniteit heeft met praktijkvakken of sociale vaardigheidstrainingen in praktijkonderwijs; o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk; o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat, uitgaat van mogelijkheden van de leerlingen en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun schoolloopbaan; o die beschikt over pedagogische en vakdidactische kennis en vaardigheden; o die kan reflecteren op zijn handelen; o die goed kan samenwerken met collega's en een professionele instelling heeft.

Deze vacature is eventueel te combineren met de vacature voor Docent Bewegingsonderwijs 0,6 fte (vacature 1917).

Wij bieden

Het betreft een LB-functie volgens de cao VO met een maximum salaris van€ 4.573,- bruto per maand bij een volledige benoemingsomvang exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vind je op onze website www.rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer J. Oosterloo, Deelschoolleider van de Esborg, tel. (050) 501 58 09.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 4 juni 2023.

Gesprekken vinden plaats op de school tussen 12 en 16 juni 2023.

Solliciteer nu