Docent Wiskunde 1e/2e graad

Wij zoeken

Voor het nieuwe schooljar 2023-2024 is rsg de Borgen op zoek naar een collega; o die beschikt over een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid; o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency; o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan; o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; o die reflecteert op zijn handelen; o die goed kan samenwerken met collegas en een professionele instelling heeft.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.573,--per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Bij een eerstegraads bevoegdheid volgt een benoeming in LD.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Berlinda de Boer, deelschoolleider Lindenborg, 06-23880830

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 4 juni 2023..

Solliciteer nu