Docent Techniek breed (en/of PIE/BWI)

Wij zoeken

De Nijeborg in Leek, onderdeel van rsg de Borgen, is per direct op zoek naar een collega: o die beschikt over een tweedegraads bevoegdheid; o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency; o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan; o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; o die reflecteert op zijn handelen; o die goed kan samenwerken met collegas en een professionele instelling heeft.

Ben je nog studerend verzoeken we je ook om bij interesse te solliciteren!

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.366,--per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de Heleen Wijma, programmamanager STO, h.wijma@rsgdeborgen.nl.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 8 december 2021.

Solliciteer nu