Docent Klassieke Talen

Deze baan

Werkomgeving rsg de Borgen biedt een breed aanbod van voortgezet onderwijs in de regio Westerkwartier- Noordenveld. rsg de Borgen maakt samen met Terra en de Dollard college onderdeel uit van onderwijsgroep Noord. rsg de Borgen bestaat uit vijf scholen, zij staan open voor leerlingen en ouders van elke levensovertuiging: de Esborg (Roden), de Nijeborg (Leek), de Ronerborg (Roden), de Woldborg (Grootegast) en de Lindenborg (Leek) - havo, atheneum, gymnasium en technasium.

Bij rsg de Borgen werken ruim 250 medewerkers. Samen bieden zij praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium aan 2.200 leerlingen. Daarvan werken op de Lindenborg ongeveer 120 collegas die het onderwijs verzorgen voor ruim 1000 leerlingen. We dagen leerlingen uit om hun talent te ontdekken Dit geldt echter niet alleen voor leerlingen, maar ook voor docenten.

Het gymnasium van de Lindenborg De leerlingen op het gymnasium vormen doorgaans een hechte, gemotiveerde groep. De leerlingen die bij ons op het gymnasium starten blijven vrijwel allemaal GTC en/of LTC tot en met het eindexamen volgen. Het gymnasium van de Lindenborg wordt door de schoolleiding goed gefaciliteerd, zowel in lesuren als wat betreft de diverse activiteiten.

Wij zoeken

Per half februari 2022 zoekt de Lindenborg in Leek, onderdeel van rsg de Borgen, een collega: * die beschikt over een bevoegdheid Klassieke talen en in staat is les te geven aan klas 1 tot en met 5, Latijn en Grieks; * die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden en coachen van leerlingen bij hun studieloopbaan; * die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; * die in staat is om enthousiast de klassieke talen en culturen met al hun aspecten over te brengen op de leerlingen; * die reflecteert op zijn/haar handelen en kan functioneren in een onderwijsteam; * die bereid en in staat is om een duo-mentoraat in klas 1 gymnasium in te vullen; * die goed kan samenwerken met collegas en een flexibele, innovatieve en professionele instelling heeft.

De vacature ruimte kan ook ingevuld worden door meerdere personen. U wordt dus ook uitgenodigd te reageren wanneer u een deel van de vacature wilt vervullen.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.366,- per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Marieke Nugteren; vakgroepvoorzitter GLTC (m.nugtere n@rsgdeborgen.nl) of met Dennis Volmer directie Lindenborg (d.volmer@rsgdeborgen.nl).

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 16 januari 2022.

Solliciteer nu