Docent Frans 2e graad

Deze baan

rsg de Borgen biedt een breed aanbod van voortgezet onderwijs in de regio Westerkwartier-Noordenveld. rsg de Borgen maakt samen met Terra en de Dollard college onderdeel uit van onderwijsgroep Noord. rsg de Borgen bestaat uit vijf scholen, zij staan open voor leerlingen en ouders van elke levensovertuiging: de Esborg (Roden), de Nijeborg (Leek), de Ronerborg (Roden), de Woldborg (Grootegast) en de Lindenborg (Leek) - havo, atheneum, gymnasium en technasium. Bij rsg de Borgen werken ruim 200 medewerkers. Samen bieden zij praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium aan 2.100 leerlingen. Daarvan werken op de Lindenborg ongeveer 120 collegas die het onderwijs verzorgen voor ruim 1000 leerlingen. We dagen leerlingen uit om hun talent te ontdekken Dit geldt echter niet alleen voor leerlingen, maar ook voor docenten.

Wij zoeken

Per direct zoekt de Lindenborg in Leek, onderdeel van rsg de Borgen, een collega: * die beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Frans; * die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency; * die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden en coachen van leerlingen bij hun studieloopbaan; * die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; * die reflecteert op zijn/haar handelen en kan functioneren in een onderwijsteam; * die goed kan samenwerken met collegas en een professionele instelling heeft.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.366,-- per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Yvonne Wever, vakgroepvoorzitter Frans (y.wever@rsgdeborgen.nl) of met Dennis Volmer, directie Lindenborg (d.volmer@rsgdeborgen.nl)

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 26 juni 2022.Solliciteer nu