Administratief medewerker

Wij zoeken

Wij zoeken bij rsg de Borgen, locatie Nijeborg Leek, een enthousiaste en representatieve collega; - die bij voorkeur kennis van en ervaring heeft met het programma Somtoday; - die kennis van en ervaring heeft met Microsoft Office365; - die goede beheersing heeft van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - die uitstekende sociale, pedagogische en communicatieve vaardigheden heeft; - die snel kan schakelen; - die zelfstandig en nauwkeurig is.

Functiebeschrijving: Je bent breed administratief inzetbaar met de focus op verzuim. De administratief medewerker draagt zorg voor een goede afhandeling van verzuim van leerlingen binnen de school. Als verzuimcoördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van de verzuimadministratie. Het hele proces, van afmelding tot afhandeling, is bij jou in goede handen. Naast het bijhouden van de verzuimadministratie in SOM (digitaal leerlingvolgsysteem) heb je dagelijks contact met leerlingen. Je spreekt de leerlingen aan en vraagt hen om hun afwezigheid te verantwoorden. Verder heb je een signalerende rol. Hierbij let je op spijbelaars, telaatkomers en bijzonder verzuim. Je brengt het verzuim onder de aandacht bij coaches. Indien nodig leg je standaardsancties op, je ziet toe op de opvolging van de opgelegde sancties en voor zwaardere sancties stuur je de leerlingen door naar de leerlingcoördinator.

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag 8:00 12:00 uur.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd tot de zomervakantie 2022. Het salaris is conform de cao vo en vindt plaats in salarisschaal 5.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vind je op onze website www.rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Elma Kats, adjunct-directeur Lindenborg, tel. (0594) 854550

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 19 januari 2022.

Solliciteer nu