office assistant | roel&jasper

roel&jasper

roel&jasper gelooft in de kracht van mensen. We geloven dat elk mens zich wil ontwikkelen. Daar dragen we graag aan bij. We werven en selecteren professionals, managers, bestuurders en toezichthouders voor permanente én tijdelijke functies in de publieke sector en de zorg. Ook bieden we op maat gesneden psychologisch onderzoek en coachen we managers en bestuurders. We helpen vertrouwenscommissies met raad en daad bij benoemingen van burgemeesters en Commissarissen van de Koning en zijn de organisator van de populaire Masterclass Toezichthouden in Eén Dag.

Kortom, we helpen organisaties om hun doelen te bereiken en begeleiden kandidaten in hun ontwikkeling.

We werken resultaatgericht, we werken vlot. We zijn persoonlijk en professioneel, punctueel, scherp én een beetje tegendraads.

Door de blijvend sterke vraag zoekt roel&jasper voor een langere periode en als versterking van ons team een

🔴 OFFICE ASSISTANT

klantgericht | organiserend | vooruitdenkend

Wat je doet

Als office assistant bied je algemene ondersteuning aan onze adviseurs en de office manager. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers van roel&jasper, zowel telefonisch als op ons kantoor. Je zorgt ervoor dat de projecten goed en strak ingepland worden en je coördineert hiervoor de afspraken met de opdrachtgevers en andere stake holders. Je geeft onze bezoekers een warm welkom. Je beheert de agenda’s en de mailboxen, je bereidt trainingen voor en bent bij externe bijeenkomsten onze super-regelaar en gastvrouw/gastheer.

Klik hier voor meer informatie.