office assistant | roel&jasper

roel&jasper

roel&jasper gelooft in de kracht van mensen. We geloven dat elk mens zich wil ontwikkelen. Daar dragen we graag aan bij. We werven en selecteren professionals, managers, bestuurders en toezichthouders voor permanente én tijdelijke functies in de publieke sector en de zorg. Ook bieden we op maat gesneden psychologisch onderzoek en coachen we managers en bestuurders. We verzorgen inspirerende selectietrainingen aan vertrouwenscommissies inzake benoemingen van burgemeesters en Commissarissen van de Koning.

We helpen organisaties om hun doelen te bereiken en begeleiden kandidaten in hun ontwikkeling.

We werken resultaatgericht, we werken snel. We zijn persoonlijk en professioneel, punctueel, scherp én een beetje tegendraads.

Door de blijvend sterke vraag zoekt roel&jasper voor een langere periode een klantgerichte collega

🟥 OFFICE ASSISTANT

klantgericht | organiserend | vooruitdenkend

Wat je doet

Als office assistant bied je algemene ondersteuning aan onze adviseurs en de office manager. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers van roel&jasper, zowel telefonisch als op ons kantoor. Je geeft de bezoekers een warm welkom. Je beheert de agenda’s en de mailboxen. Je zorgt ervoor dat de projecten goed ingepland worden en regelt hiervoor de afspraken met de opdrachtgevers.

We gaan samen kijken waar je goed in bent en waar je nog in wilt leren. Dan komen er vast nog andere werkzaamheden bij.

Wat maakt het zo leuk

De sfeer bij roel&jasper is informeel en is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Als office assistant houd je alle ballen in de lucht en blijf je tegelijk ook scherp. Je hebt contact met veel verschillende opdrachtgevers en hou je de adviseurs op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Dat doen ze immers ook naar jou. En de veelzijdigheid van het werk maakt dat elke dag anders is.

En fouten maken mag. Je deelt ze wel, zodat we snel een adequate oplossing gaan vinden. En ja, na een periode van hard werken tafelen we uitgebreid met elkaar.

Wat je brengt

Je hebt een goede opleiding en grondige kennis van het Office pakket. Je bent een kei in de Nederlandse taal en je weet hoe je ons kunt profileren op de sociale media. Je bent representatief en klantvriendelijk. Je houdt van aanpakken, je bent proactief en flexibel.

Wat we bieden

  • een baan bij het leukste en meest enthousiaste werving- en selectiebureau van Noord-Nederland;
  • een aanstelling voor langere periode, maar nog niet in vaste dienst;
  • een contract voor 16 uur per week; de ene week kan het meer zijn, de andere week minder;
  • soms is het rustig, vaker is het giga druk.

Je reactie

Denk je (m/v) op basis van dit profiel een geschikte kandidaat te zijn voor de functie office assistant bij roel&jasper? Dan nodigen wij je graag uit om snel jouw brief met cv in pdf-formaat te sturen aan roel&jasper, e-mail: werven@roeljasper.nl.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Karin Smit, telefoonnummer 06-25212099, Marieke Kamminga, telefoonnummer 06-15271212 of Roel Jasper, telefoonnummer 06-13600710.

Privacy

Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Hoe wij met gegevens omgaan, welke gegevens wij nodig hebben en de bewaartermijnen ervan, kan je teruglezen in onze privacy policy.