directeur-bestuurder | Landschapsbeheer Drenthe

Landschapsbeheer Drenthe

zoekt een nieuwe directeur-bestuurder. Als je een ondernemende, koersvaste directeur-bestuurder bent met hart voor natuur en mensen dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

🟥DIRECTEUR-BESTUURDER

0,8 fte

ondernemend & sociaal

Je bent een teamgerichte netwerker met verbindende kwaliteiten. Je staat tussen en voor de mensen. Je geeft ruimte en vrijheid op basis van de afspraken en de resultaatverplichtingen die er zijn. Je maakt makkelijk contact en geeft vertrouwen. Je hebt oog voor wat er speelt in de teams, bent geïnteresseerd en hebt aandacht voor lief en leed.

Je geeft op een uitnodigende en inspirerende wijze leiding en sturing aan de vastgestelde koers. Die koers is richtinggevend, waardoor de kaders helder zijn en blijven. Je bent iemand die herkent wat er buiten gebeurt, steeds de samenhang ziet en verbindingen legt tussen externe ontwikkelingen. Je ziet kansen en creëert mogelijkheden. Je bent slagvaardig, houdt van orde en overzicht en bent concreet.

Je zorgt voor een vertrouwensrelatie met de raad van toezicht en stemt regelmatig met ze af.

Politiek bestuurlijke processen snap je als geen ander. Je hebt een neus voor de politieke wensen en vragen, investeert in de relatie met politieke beslissers.

Je bent een netwerker pur sang.  Je bent in staat om het bestuurlijke en zakelijke netwerk je snel eigen te maken. Naar buiten toe ben je het boegbeeld, een moderne en eigentijdse directeur, iemand die stevig in de schoenen staat en voor de organisatie.

Meer informatie vind je op de website van roel&jasper.