senior adviseur productie en relaties | Omgevingsdienst Groningen

Verantwoordelijkheid én flexibiliteit, en iedere dag weer even afwisselend. Zin in zo’n baan? Solliciteer en wie weet werk jij binnenkort als Senior adviseur voor productie en relaties!

Even kennismaken

Werken bij de Omgevingsdienst Groningen betekent werken bij een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken met betrekking tot de bouw van windmolens en de inzet van waterstof. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. En hier werken we met ruim 250 professionals hard aan.

De Omgevingsdienst Groningen verzorgt de uitvoering van vergunningverlening-, toezicht- en handhavingstaken op het gebied van milieu, bouwen en wonen in opdracht van de Groninger gemeenten en de provincie Groningen. Waar het gaat om de veiligheid rondom risicovolle bedrijven,  zoals de grote chemiebedrijven, is de Omgevingsdienst verantwoordelijk voor de vergunningverlening en toezicht en handhaving in Noord-Nederland (Drenthe, Friesland en Groningen).

Door interne doorgroei komt bij Omgevingsdienst Groningen de positie vrij van:

🔴 SENIOR ADVISEUR VOOR PRODUCTIE EN RELATIES

strategisch | verantwoordelijk | wendbaar

Voor meer informatie, klik hier.