Medewerker Debiteurenadministratie (0,8 - 1,0 fte)

Afdeling

University Services

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Functiebeschrijving

Organisatie
De RUG behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten, biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs en is internationaal georiënteerd. De organisatie telt ongeveer 6.500 medewerkers. De financieel-economische functie binnen de RUG bestaat uit het Financial Shared Service Centre (FSSC) en de corporate functies, Corporate Control, Internal Audit en Governance Officer. Functioneel behoren daarbij ook Project- en Management Control.

Organisatieonderdeel
Het FSSC heeft een omvang van ongeveer 85 fte en is ingericht om de financiële en administratieve dienstverlening binnen de RUG te standaardiseren en te professionaliseren. Sinds een aantal jaren werkt het FSSC procesgericht. Binnen het FSSC staan zakelijkheid en klantgerichtheid voorop.

Voor het subteam Debiteuren van het team General Ledger zoeken wij een ervaren medewerker Debiteurenadministratie. Binnen deze rol houd je bezig met alle voorkomende werkzaamheden binnen het debiteurenproces. Je denkt in kansen, neemt initiatief, steekt graag de handen uit de mouwen en werkt daarbij samen met andere teams binnen het FSSC. Dit betekent concreet dat je over inhoudelijk kennis van het volledige debiteurenproces beschikt.

Naast je kerntaken en de gestelde functie-eisen zoek je graag de verbinding, ben je positief kritisch en heb je de wil om jezelf dagelijks te verbeteren. En bij alles wat je doet, staat kwaliteit voorop.

De Functie
Tot de functie behoren de volgende taken:

- controleren en verwerken van factuuropdrachten
- actief debiteurenbeheer
- verwerken bankafschriften
- beantwoorden van interne en externe vragen
- opstellen en beheren van digitale factuurdossiers
- afloopcontroles balansrekeningen
- bijdrage leveren aan procesoptimalisatie

Functie-eisen

- een mbo+ werk- en denkniveau
- beheersing van Microsoft Office
- ervaring met AFAS
- ervaring met Payt is een pré
- goede communicatieve en sociale vaardigheden
- goede Engelse en Nederlandse taalvaardigheid (zowel mondeling als schriftelijk)
- minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van debiteurenbeheer.

Voor de functie vereiste competenties zijn samenwerken, klantbetrokkenheid en kwaliteitsgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.693,- tot maximaal € 3.636,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisschaal 7, UFO-profiel Administrateur 4)
- je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
- 232 verlofuren per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband en ruime scholingsmogelijkheden
- een aanstelling middels een jaarcontract met twee maanden proeftijd. Bij goed functioneren volgt een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie

Enthousiast geworden van bovenstaand functieprofiel? Solliciteer dan direct! Je kunt solliciteren door middel van jouw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 24 november 2023 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De Rijksuniversiteit Groningen vindt sociale veiligheid belangrijk. We streven ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Jacqueline Goldhoorn, Coördinator General Ledger
06-52 77 70 44
j.goldhoorn@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer V23.0735

Digitaal sollicitatieformulier