Management/Office-assistent Communicatie (0,4 fte)

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Functiebeschrijving

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is sterk in onderzoek en onderwijs op het gebied van gedrag, denken, leren en samenleven van mensen. We werken aan sociale vraagstukken en problemen die mensen ervaren in het dagelijks leven. Centraal staat de individuele en maatschappelijke veerkracht en de vraag hoe we deze kunnen vergroten. We richten ons hierbij op de onderwerpen migratie, milieu en klimaat, gezondheid, opvoeding en onderwijs, bescherming van kwetsbare minderheden en duurzame samenwerkingsverbanden.

Bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen volgen zo’n 4500 studenten onderwijs en werken ca. 800 medewerkers.

Binnen de faculteit werkt de afdeling Communicatie, Marketing en Voorlichting (CMV) met acht mensen aan het zichtbaar maken van onderwijs en onderzoek onder studiekiezers, studenten, alumni, medewerkers, het werkveld en de samenleving. De functie van Management Office Assistent is ondergebracht bij deze afdeling.

Functieomschrijving
Ben jij die enthousiaste en betrokken ondersteuner die in een hecht team wil werken aan een nieuwe website voor de faculteit GMW? Ben jij digitaal vaardig en denk je graag mee met dit project?

Binnenkort start een projectteam van acht mensen die samen een gebruiksvriendelijke en beheersbare website gaan maken. Jouw rol is het ondersteunen en ontzorgen van het team, zodat we samen in mei 2024 een prachtige nieuwe website kunnen lanceren.

Je werkzaamheden bestaan uit:

- secretariële ondersteuning projectteam
- bijdragen aan het bewaken van de voortgang van het project
- plannen en voorbereiden van overleggen en workshops
- ondersteunen in CMS Apollo.

Functie-eisen

- afgeronde opleiding tot Management Office Assistent
- minimaal twee jaar werkervaring
- je bent zeer digitaal vaardig en hebt interesse in websites, bij voorkeur heb je al ervaring met Apollo
- je werkt nauwkeurig en neemt initiatief
- je vindt het leuk om in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.402,- tot maximaal € 3.026,- (schaal 6) bruto per maand bij volledige werktijd
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
- minimaal 29 vakantiedagen met in het geval van een fulltime dienstverband 12 vakantiedagen extra
- goede scholingsactiviteiten.

De functie is ingedeeld conform het instrument Universitair Functie Ordenen (UFO). Het bijbehorende UFO-profiel is Management/ Office- Assistant 3.

Datum van indiensttreding: 1 september 2023 t/m 1 juni 2024 met een werktijd omvang van 0.4 fte. Werkdagen in overleg, maar liefst verspreid over drie dagdelen.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren tot 29 juni 2023 door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te uploaden uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Geraldine Zieleman
050-3637209
g.zieleman@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer V23.0362

Digitaal sollicitatieformulier