BBL-leerling Management assistent Bachelorsecretariaat FEB (0,8 fte)

Afdeling

University Services

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Functiebeschrijving

Leeromgeving en werkzaamheden
Jouw werkzaamheden/taken zijn gericht op/ bestaan uit:

- agendabeheer (digitaal): afspraken maken, wijzigingen
- communicatie: verzorgen van (mail) correspondentie (NL en ENG)
- secretariële en administratieve ondersteuning
- archiefwerkzaamheden (voornamelijk digitaal)
- op een klantvriendelijke wijze medewerkers, studenten, externe relaties te woord staan en eventueel doorverwijzen
- kopieerwerkzaamheden
- voorbereiden, organiseren en notuleren van vergaderingen.

De werkzaamheden kunnen langzamerhand uitgebreid worden. Dit is afhankelijk van je kennis, vaardigheden en gedrag.

Afdelingsspecifieke werkzaamheden/ taken:

- ondersteunen programmadirecteur, -coördinator en 3 profielcoördinatoren
- ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van onderwijs, waaronder het verwerken van informatie via Brightspace, ProgressWWW en Ocasys
- administratieve ondersteuning rondom studeren in het buitenland, cursusevaluaties en roosterproces
- twee dagdelen per week wordt je ingeroosterd bij de Student Support Desk voor het beantwoorden en afhandelen van vragen van (internationale) studenten en medewerkers van alle FEB opleidingen.

Organisatie
De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 37.000 studenten en 6.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Sta jij bekend als een echte regeltante of regelneef, werk jij graag op de computer, doorloop jij jouw werkdag met een grote glimlach en komt het woord stress niet voor in jouw woordenboek? Dan lijk jij de geschikte kandidaat als leerling Management assistent.
Je krijgt 1 dag per week les op een Regionaal opleidingscentrum (Noorderpoort of Alfacollege) en werkt 4 dagen per week bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Jouw plek in de organisatie
De Faculteit Economie en Bedrijfskunde biedt een inspirerende studie- en werkomgeving. De prestaties van de faculteit voldoen aan de hoogste internationale normen en zorgen voor een stimulerende sfeer van continue verbetering.

De faculteit voorziet in een hoge kwaliteit van onderwijs en onderzoek. Zij verzorgt meer dan 4 BSc-opleidingen en 13 MSc-opleidingen voor circa 6600 studenten en verricht zowel fundamenteel als toegepast onderzoek. Bij de faculteit zijn ongeveer 600 medewerkers werkzaam.

De vacature is bij het secretariaat van de Bachelor Bedrijfskunde. Dit secretariaat ondersteunt de programmaleiding van de Bachelor Bedrijfskunde, bestaande uit de programmadirecteur, programmacoördinator en drie profielcoördinatoren. Ook ga je 2 dagdelen per week aan het werk bij de Student Support Desk. Deze afdeling is verantwoordelijk voor een klantgerichte en up-to-date dienstverlening aan onze studenten.

Functie-eisen

Je start (of bent reeds gestart) met een 2-jarige BBL-opleiding tot Office and Management support specialist (Management assistent) niveau 4 bij een ROC. Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

- communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- representatief en servicegericht
- klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling
- verantwoordelijk en proactief
- je beheerst algemene ICT-vaardigheden (bij voorkeur heb je al enige ervaring met Google mail en Microsoft Office).

Competenties: leergierig, stressbestendig, collegiaal, kunnen samenwerken, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 09 maanden.

Wij bieden de leerlingen in de beroepsbegeleidende leerweg een salaris gebaseerd op minimaal het minimumloon. Ben je 21 jaar of jonger dan zijn de jeugdsalarisschalen van toepassing. Als je 22 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1934,40 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Wij betalen tevens de schoolkosten en je boeken.

Na 9 maanden wordt op grond van een Resultaat en Ontwikkelingsgesprek beoordeeld of je aanstelling met nog een jaar verlengd wordt.

Ingangsdatum: 1 september 2023

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen uiterlijk 30 mei 2023 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De gesprekken zullen plaatsvinden op 12 juni ’s ochtends en/of 15 juni ’s ochtends.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Marian Gorter
m.a.gorter-bruinsma@rug.nl

Celine Hector
c.c.hector@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer V23.0290

Digitaal sollicitatieformulier