Management/Office-assistent Accounting & Auditing

Afdeling

Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Sinds haar oprichting in 1614 heeft de Rijksuniversiteit Groningen zich gevestigd als een internationale gemeenschap. De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de Europese en mondiale top en zij heeft een breed scala aan vakgebieden.
Met onderzoekers en studenten die het beste uit zichzelf willen halen. Waar verschil in talent, ambitie en prestatie van ruim 35.000 studenten en ongeveer 6.400 medewerkers gehonoreerd wordt. Rijksuniversiteit Groningen: werken aan de grenzen van het weten.

De FEB biedt een inspirerende studie- en werkomgeving. De prestaties van de faculteit voldoen aan de hoogste internationale normen en zorgen voor een stimulerende sfeer van continue verbetering.

Functiebeschrijving

Bij het secretariaat van de vakgroep Accounting & Auditing van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) zoeken wij bij voorkeur per 1 januari 2023 een enthousiaste en doortastende management/office-assistent. De vakgroep Accounting & Auditing bestaat uit ongeveer 60 medewerkers. Je gaat deel uitmaken van een professioneel, collegiaal en betrokken internationaal team. Samen met twee collega’s zorg je voor de ondersteuning van de vakgroep.

Gericht op de veranderende omstandigheden zoeken wij een proactieve collega, die zich nieuwe systemen makkelijk eigen maakt en het leuk vindt de rots in de branding voor de docenten te zijn. Hierbij kun je denken aan het klaarzetten van een course in de online-omgeving, het invoeren van de cijfers van de studenten, het uploaden van collegemateriaal en meedenken over verbeteringen. Daarnaast ben je onderdeel van het secretarieel team en help je met het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden.

Je taken bestaan o.a. uit:

• het beschikbaar stellen van relevant materiaal voor studenten in de online-omgeving;
• het ondersteunen van docenten m.b.t. online-omgeving, zoals het indelen van groepen
• het oplossen van onverwachte situaties en operationele problemen
• het signaleren van knelpunten in administratieve regelingen, voorschriften en procedures
• het aanleveren van gegevens en opstellen van (concept)rapportages
• algemene secretariële werkzaamheden, zoals notuleren in het Engels.

Functie-eisen

• mbo+-niveau, bij voorkeur een management assistent/ secretariële opleiding
• relevante secretariële of administratieve werkervaring
• kennis van en ruime ervaring met MS Office (Word, Excel en Powerpoint), als mede affiniteit met het werken in Google Doc
• uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
• de vaardigheid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
• accuratesse, dienstverlenend, pro-activiteit, flexibiliteit. Je bent dienstverlenend en stressbestendig
• uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van het Engels.

De FEB streeft ernaar de ondersteuning op een professionele manier te organiseren. Dit houdt onder meer in dat de management/office-assistent bij de faculteit beschikt over een up-to-date opleidingsniveau en bereid is aanvullende opleidingen te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.471,- tot maximaal € 3.336,- (schaal 7) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
• de mogelijkheid om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband)
• ruim aanbod in scholingsactiviteiten
• mogelijkheid om aan te sluiten bij het RUG-brede secretaresse netwerk
• een positie voor 24 tot 38 uur per week, onze voorkeur gaat uit naar een 38-urig contract
• in eerste instantie een contract voor een periode van één jaar om te beoordelen of je aan de functie-eisen voldoet. Bij goed functioneren en onder voorwaarde van formatieve ruimte volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Een combinatieprofiel van management/office-assistent en medewerker studentzaken.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae vóór 12 december 2022 aan de hand van het sollicitatieformulier op te sturen.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Secretariaat van de vakgroep Accounting & Accountancy
050-3633768.

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 222768

Digitaal sollicitatieformulier