BBL leerling Management assistent Operations (0,8 fte)

Afdeling

Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 36.000 studenten en 7.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Sta jij bekend als een echte regeltante of regelneef, werk jij graag op de computer, doorloop jij jouw werkdag met een grote glimlach en komt het woord stress niet voor in jouw woordenboek? Dan lijk jij de geschikte kandidaat als leerling Management assistent.
Je krijgt 1 dag per week les op een Regionaal opleidingscentrum (Noorderpoort of Alfacollege) en werkt 4 dagen per week bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Informatie over de afdeling
De Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) heeft ongeveer 6.500 studenten en 650 medewerkers die samen een informele, persoonlijke en inspirerende academische gemeenschap vormen. 25% van onze studenten en medewerkers is internationaal. FEB biedt een ambitieuze, open en dynamische werkomgeving en stimuleert haar medewerkers om te innoveren. De Faculteit is geaccrediteerd door de AACSB en EQUIS en behoort daarmee tot de top 1% van business schools in de wereld.
De vakgroep Operations is een van de grootste Europese onderzoekgroepen in dit vakgebied, met expertise in ‘Operations Management, Supply Chain Management, en Operations Research. De afdeling bestaat uit ongeveer 90 medewerkers en onderzoekers. Het team waar je komt te werken bestaat uit 3 secretaresses.

Functiebeschrijving

Leeromgeving en werkzaamheden
Jouw werkzaamheden/taken zijn gericht op/ bestaan uit:

- agendabeheer (digitaal): afspraken maken, wijzigingen
- communicatie: verzorgen van (mail) correspondentie (NL en ENG)
- secretariële en administratieve ondersteuning
- archiefwerkzaamheden (voornamelijk digitaal)
- op een klantvriendelijke wijze medewerkers, studenten, externe relaties te woord staan en eventueel doorverwijzen
- kopieerwerkzaamheden
- voorbereiden, organiseren en notuleren van vergaderingen

De werkzaamheden kunnen langzamerhand uitgebreid worden. Dit is afhankelijk van je kennis, vaardigheden en gedrag.

Afdelingsspecifieke werkzaamheden / taken:

- het opstellen van (financiële) rapportages
- het aanleveren van gegevens van (concept) rapportages
- het ondersteunen van docenten in de online omgeving, zoals het indelen van groepen
- het beschikbaar stellen van relevant materiaal voor studenten in de online-omgeving.

Functie-eisen

Je start (of bent reeds gestart) met een 2-jarige BBL-opleiding tot Office and Management support specialist (Management assistent) niveau 4 bij een ROC. Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

- communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- representatief en Servicegericht
- klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling
- verantwoordelijk en proactief
- je beheerst algemene ICT-vaardigheden (bij voorkeur heb je al enige ervaring met Google mail en Microsoft office).

Competenties: leergierig, stressbestendig, collegiaal, kunnen samenwerken, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 09 maanden.

Wij bieden de leerlingen in de beroepsbegeleidende leerweg een salaris gebaseerd op minimaal het minimumloon. Ben je 20 jaar of jonger dan zijn de jeugdsalarisschalen van toepassing. Als je 21 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1499,26 bruto per maand bij een dienstverband voor 4 dagen per week (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Wij betalen tevens de schoolkosten en je boeken.

Na 9 maanden wordt op grond van een Resultaat en Ontwikkelingsgesprek beoordeeld of je aanstelling met nog een jaar verlengd wordt.

Ingangsdatum: z.s.m. na start opleiding 2022

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 1 september uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Taco van der Vaart
j.t.van.der.vaart@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer L010222

Digitaal sollicitatieformulier