Management/Office-assistent FSE - cluster Engineering (0,8 fte)

Afdeling

Faculty of Science and Engineering

Organisatie

University of Groningen

The Faculty of Science and Engineering (FSE) verzorgt onderwijs en onderzoek in een breed scala van bèta- en techniek disciplines, van klassieke disciplines als wiskunde, natuurkunde en biologie tot interdisciplinaire disciplines als kunstmatige intelligentie, nanowetenschappen en scheikundige technologie. De faculteit heeft 10 onderzoeksinstituten. Een groot deel van het onderzoek valt onder de vier facultaire thema’s Adaptive Life, Molecular Life and Health, Advanced Materials, en Data Science and Systems Complexity. De faculteit heeft daarnaast 14 bacheloropleidingen en 27 masteropleidingen die worden gevolgd door in totaal meer dan 7.000 studenten.

Binnen FSE wordt de onderwijsondersteuning aan studenten en docenten georganiseerd vanuit de zes opleidingsclusters van de School of Science and Engineering (SSE). In de SSE werken diverse disciplines vanuit verschillende rollen samen om opleidingsprogramma’s te ontwikkelen, aan te bieden en te ondersteunen. Het SSE is deels gehuisvest in de Bernoulliborg en Linnaeusborg (Zernikecomplex) en voor een ander deel aan de Antonius Deusinglaan (ADL) op het UMCG-complex.

Functiebeschrijving

Bij het cluster Engineering van de School of Science & Engineering (SSE) komt een management assistent positie beschikbaar voor de ondersteuning van de bachelor- en masteropleiding Biomedical Engineering.

De management assistent maakt deel uit van een clusterteam dat gezamenlijk, met opleidingscoördinatoren, management assistenten en studieadviseurs, de opleidingen in het cluster ondersteunt. De management assistent werkt nauw samen met de andere medewerkers van het cluster Engineering en de SSE. Het clusterteam wordt aangestuurd door een teamhoofd.

U biedt secretariële ondersteuning aan de opleidingen op de locatie Antonius Deusinglaan (ADL) waarbij de taken o.a. bestaan uit:

● organiseren, notuleren en uitwerken van vergaderingen van de opleidings- en toelatingscommissie, zowel in het Nederlands als in het Engels
● algemene taken zoals het verzorgen van de correspondentie, archivering, agendabeheer, verwerken diploma-aanvragen, beheer mailbox, telefoon- en postafhandeling et cetera
● bijhouden van informatie voor studenten op de Student Portal
● organiseren van diverse bijeenkomsten van bijvoorbeeld de Raad van Advies
● ondersteunen van de opleidingscoördinator(en), opleidingsdirecteur(en) en studieadviseur(s).

Functie-eisen

U beschikt over:

● een opleiding op mbo-niveau, bij voorkeur een management assistent/ secretariële opleiding
● minimaal drie jaar relevante secretariële werkervaring of administratieve werkervaring
● kennis van en ruime ervaring met MS Office (Word, Google Docs en Excel)
● bij voorkeur kennis van en ervaring met ProgRESS, Ocasys, Corsa en Nestor
● uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
● de vaardigheid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
● accuratesse, pro-activiteit, flexibiliteit. Je bent dienstverlenend en stressbestendig
● uitstekende beheersing van het Nederlands
● een goede beheersing van het Engels (taalniveau minimaal B2). Notuleren in het Engels kunt u goed.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.402,- tot maximaal € 3.026,- (schaal 6) bruto per maand bij volledig dienstverband
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
- het betreft een aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op vast bij goed functioneren. De functie is ingedeeld in UFO-profiel: Management/Office assistent 3.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 30 juni 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 juli.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Tanja Jaklofsky, teamhoofd Cluster Engineering
t.k.jaklofsky@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 222394

Digitaal sollicitatieformulier