Administratief Medewerker Onderwijsbalie en -administratie (0,8-1,0 fte)

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze kunnen worden opgelost of voorkomen. Bij de faculteit werken ca. 650 medewerkers.

De nieuwe medewerker wordt aangesteld bij het Onderwijsinstituut van GMW. Het Onderwijsinstituut ondersteunt docenten en studenten bij het onderwijs. Binnen deze afdeling werken de studieadviseurs, de onderwijsadministrateurs en beleidsmedewerkers.

Functiebeschrijving

De onderwijsbalie is het aanspreekpunt voor vragen van studenten over de opzet en organisatie van het onderwijs. Binnen de afdeling onderwijsbalie en –administratie heb je te maken met verschillende werkzaamheden die voor een deel afhankelijk zijn van de periode in het jaar. Je werkt voornamelijk in de backoffice en bent flexibel inzetbaar binnen de onderwijsbalie en -administratie.

Je bent verantwoordelijk voor:

• het beantwoorden van vragen van studenten en docenten via email
• het inschrijven van studenten voor cursussen en tentamens
• de cijferverwerking
• het verwerken van brieven van de examencommissies
• het (digitaal) studentenarchief bijhouden
• het aanmaken van diploma’s en diplomasupplementen
• voorbereiden van buluitreikingen
• verder voorkomende administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

Om bovenstaande taken goed te kunnen uitvoeren breng je het volgende mee:

• een afgeronde administratieve/secretariële opleiding op minimaal mbo- niveau
• zeer vaardig in het werken met MS Office (Word, Excel)
• ervaring met Progress.NET en Progress Portaal is een pre
• je werkt accuraat, hebt een dienstverlenende instelling, bent initiatiefrijk en stressbestendig en kunt goed samenwerken
• je bent in staat om zowel in het Nederlands als in het Engels e-mail contact te onderhouden.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor de Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring van minimaal € 2.310,- tot maximaal € 2.910,- (schaal 6) bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Het UFO profiel ‘Administratief medewerker 1’ is van toepassing op de functie
• 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3% over het jaarlijks bruto-inkomen
• een aanstelling voor een periode van een jaar met een omvang van 0,8-1,0 fte. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie wordt na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd aangegaan.

We hopen dat je zo snel mogelijk kunt starten.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 29 juni 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 7 juli 2022.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Ellen Stäbler, teamleider Onderwijsbalie & -administratie
g.stabler@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 222335

Digitaal sollicitatieformulier