Administratief secretarieel medewerker opleidingen (0,7 fte)

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze opgelost of voorkomen kunnen worden. Bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen werken ca. 550 medewerkers.

Opleidingsinstituut PPO is hét instituut in Noordoost-Nederland voor Postmasteropleidingen Psychologie & Orthopedagogiek. PPO leidt op tot een van de vier wettelijk geregistreerde Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG): gezondheidszorgpsycholoog, orthopedagoog-generalist, psychotherapeut en klinisch psycholoog. PPO is een van de zeven opleidingsinstituten in Nederland die door de minister erkend zijn om deze BIG-opleidingen te verzorgen. PPO verzorgt ook een toenemend aantal bij- en nascholingsactiviteiten (B&N) voor psychologen en orthopedagogen. Het opleidingsinstituut PPO valt onder de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen en werkt nauw samen met diverse praktijkopleidingsinstellingen.

PPO is in de afgelopen jaren fors gegroeid. Dit maakt dat we een dynamisch team vormen, waarin medewerkers alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Functiebeschrijving

Kom jij ons team versterken? Wij bieden een veelzijdige baan in een leuk team met energieke en collegiale medewerkers. Ons gebouw bevindt zich vlakbij het centrum en heeft een prachtig uitzicht over de stad.

Binnen het Opleidingsinstituut PPO zoeken wij een enthousiaste collega die ons ondersteuningsteam voor de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ) komt versterken. Je werkt onder leiding van de opleidingsmanager en in directe afstemming met de onderwijscoördinatoren. Je hebt administratieve en secretariële verantwoordelijkheden voor eigen vaste opleidingsgroepen en de taken die hiermee samenhangen zoals:

- onderhouden van contacten met o.a. (hoofd)docenten, “opleidelingen” en praktijkopleidingsinstellingen
- eerste aanspreekpunt voor “opleidelingen” en docenten
- verrichten van administratieve en logistieke werkzaamheden
- zelfstandig voeren van correspondentie
- bijhouden van studievoortgangsadministratie
- aanleggen en bijhouden van digitale opleidingsdossiers
- bewaken van afspraken en deadlines met een proactieve houding.

Daarnaast behoren ook tot jouw werkzaamheden:

- verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. onderwijsdagen, kennismakingsdagen en diplomeringen
- receptiewerkzaamheden
- ondersteunen van overige opleidingsactiviteiten en organisatie-brede activiteiten
- organiseren en notuleren van vergaderingen
- vervangen van collega's bij afwezigheid.

Functie-eisen

- een afgeronde opleiding op mbo+-niveau, richting administratief en/of secretarieel
- ruime werkervaring in soortgelijke functie, ervaring met gangbare automatiseringspakketten, bij voorkeur ervaring met een elektronische leeromgeving (Nestor, Blackboard, Progress)
- goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands
- een enthousiaste en representatieve collega die klantgericht is, een flexibele en proactieve werkhouding heeft, goed kan samenwerken, kan plannen en organiseren en accuraat is.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

De Rijksuniversiteit Groningen biedt in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring van minimaal € 2.310,- tot maximaal € 2.910,- (schaal 6) bruto per maand bij volledige werktijd. Je wordt ingedeeld in de functie van administratief medewerker 1
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
- een goede verlofregeling
- uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar. Tegen het einde van voornoemde periode vindt een resultaat- en ontwikkelingsgesprek plaats, om te bepalen of het dienstverband omgezet kan worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Datum van indiensttreden: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door middel van je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 20 mei 2022 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 24 mei 2022. Kandidaten die hiervoor uitgenodigd worden ontvangen hierover op vrijdag 20 mei bericht.

De Rijksuniversiteit Groningen streeft ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit. Het werken aan onze kernwaarden inclusiviteit en gelijkwaardigheid zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en wij werken constructief aan het creëren van een sociaal veilige omgeving. Diversiteit van studenten en medewerkers verrijkt het academische debat en draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. Daarom moedigen wij met name sollicitanten uit maatschappelijk ondervertegenwoordigde groepen aan te solliciteren. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ons diversiteitsbeleid: https://www.rug.nl/[…]/
Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Marte Zwierstra, Manager Bedrijfsvoering
050-3633000
m.zwierstra@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 222279

Digitaal sollicitatieformulier