Sectie-ondersteuner Engels bij het Talencentrum (1,0 FTE)

Afdeling

Faculteit der Letteren

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Express yourself – understand the world is het motto van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Wij geloven dat we de wereld beter kunnen maken. We doen dat door onze klanten te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun taal- en interculturele vaardigheid, zodat ze optimaal kunnen functioneren in werk en studie. We zijn bevlogen, innovatief en doelgericht.

Het Talencentrum, een zelfstandige eenheid gesitueerd in de Faculteit der Letteren, biedt taalcursussen (individueel en in een groep) in verscheidene talen, op verschillende niveaus, voor algemene en specifieke doeleinden, voor medewerkers en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en voor klanten buiten de universiteit. Daarnaast bieden we trainingen interculturele communicatie. Veel van onze cursussen worden op maat gemaakt, gericht op de wensen van de opdrachtgever. Het Talencentrum bestaat uit de secties Engels, Nederlands, Moderne Vreemde Talen, Interculturele Communicatie en een Vertaal- en Correctie Service. Het Talencentrum heeft een internationaal team van ongeveer 85 medewerkers, onder wie ca. 30 oproepkrachten.

De secties worden ondersteund door een Support Office van negen medewerkers, die verschillende taken uitvoeren om de bedrijfsvoering van het Talencentrum te realiseren. In het Support Office werken een medewerker Support Office, een planner en een marketing & sales team.

Een viertal sectie-ondersteuners (voor de secties Nederlands, Engels, Interculturele Communicatie en Moderne Vreemde Talen) zijn elk het directe aanspreekpunt voor een sectie, voor docenten en andere medewerkers van het Talencentrum en voor (aspirant-) cursisten en opdrachtgevers die vragen hebben over cursussen en trainingen, of informatie willen over de verschillende mogelijkheden die het Talencentrum te bieden heeft. Vanwege het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een medewerker die de sectie Engels ondersteunt.

Functiebeschrijving

De Sectie-ondersteuner Engels voert secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor de Support Office, waaronder:

- secretariële ondersteuning van de secties
- ondersteuning van cursus levering, cursusadministratie en cursus facturatie
- informatieverstrekking aan cursisten
- organisatie /administratie LCET en andere feedback scenarios
- resultaten verwerken
- verkoopondersteuning zoals het (mede) opstellen van offertes en kassabeheer.

De sectie-ondersteuner werkt nauw samen met de sectie-coördinator, is op de hoogte van actualiteiten en plannen binnen de sectie en kan deze vertalen naar de eigen rol. Het Talencentrum streeft naar standaardisering van processen; de sectie-ondersteuner stemt af met andere sectie-ondersteuners en wordt aangestuurd door de Hoofd Bedrijfsvoering. De sectie-ondersteuner is tevens vaste back-up van een andere sectie-ondersteuner binnen het team.

Functie-eisen

We zoeken een collega met:

- minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding, Secretaresse of Management Assistent
- minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare ondersteunende functie
- een klantvriendelijke houding en heldere communicatie
- uitstekende planningsvaardigheden
- accuratesse, flexibiliteit en stressbestendigheid
- goede kennis en beheersing van Excel
- collegialiteit en samenwerkingsgerichtheid
- een leergierige houding en het vermogen om informatie snel eigen te maken
- klantbetrokkenheid en resultaatgerichtheid.

Wegens het internationale karakter van het Talencentrum zijn goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels essentieel.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:

- afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.367,- tot maximaal € 3.196,- (schaal 7) bruto per maand bij een volledige aanstelling
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
- een tijdelijk contract van 1,0 fte voor de periode van een jaar.

Startdatum zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, uiterlijk20 oktober 2021 in te sturen, uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Jennifer van der Zijden, medewerker support office Talencentrum (o.v.v. ‘vraag vacature/vacaturenr.)
j.van.der.zijden@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer T059221

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:

Lees meer over de voorwaarden van deelname Meer informatie over de Projectenbank

Digitaal sollicitatieformulier