Projectmedewerker B (1,0 fte)

Afdeling

Facilitair Bedrijf

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

Functiebeschrijving

Het vastgoed van de Rijksuniversiteit Groningen is uniek en daar zijn we trots op. De vastgoedportefeuille bestaat uit kantoren, collegezalen, studieruimtes, onderzoekslaboratoria, klinieken, bibliotheken en restaurants, onder andere gehuisvest in rijksmonumenten. De gebouwen zijn verspreid over de binnenstad van Groningen, de Healthy Ageing Campus, Zernike Campus en Campus Fryslân. Wil jij in deze bijzondere omgeving werken? Lees dan snel verder!

De afdeling Gebouw- en terreinbeheer, onderdeel van het Facilitair Bedrijf, is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de vastgoedportefeuille en de omliggende terreinen, alsmede voor het begeleiden van verbouw- en onderhoudsprojecten. De vastgoedportefeuille is continu in ontwikkeling en daarom zoeken we een enthousiaste projectmedewerker Bouwkunde die ons kan ondersteunen. Dus wil jij werken aan de vastgoedportefeuille van een topuniversiteit waarbij je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij hart voor het vak én voor de klant? Dan ben jij de collega die wij zoeken voor deze veelzijdige functie.

Als projectmedewerker Bouwkunde ben je (mede) verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden, organiseren en begeleiden van grote en kleine projecten binnen jouw discipline.

Voor kleine projecten (tot circa € 50.000,-) ben je van begin tot eind het aanspreekpunt en nauw betrokken bij het proces. Je doet de opname bij de faculteit, vraagt offertes op, bewaakt de kwaliteit van het werk tijdens de uitvoering, je stuurt bij wanneer afwijkingen zich voordoen en je bent verantwoordelijk voor de financiële afwikkeling. In grote projecten werk je mee in een team, onder leiding van de projectleider. Als projectmedewerker ben je hierbij mede verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, de aanbesteding en het bewaken van de kwaliteit van het werk tijdens de uitvoering. Je legt daarbij verantwoording af aan de projectleider. Uiteraard wordt je hierin begeleid door een van je collega’s en kun je altijd overleggen.

Functie-eisen

• mbo bouwkunde
• ervaring in een vergelijkbare functie is een pre
• je kunt goed overweg met AutoCAD
• goed in staat overzicht te houden en juiste prioriteiten te stellen.

Competenties
• het goed kunnen communiceren met alle partijen binnen de processen is een absolute vereiste en essentieel voor een goede uitvoering
• je pakt het werk zelfstandig op en hebt een probleemoplossend vermogen
• je kunt doortastend zijn en beslissingen nemen
• je vindt het prettig om met deadlines/planningen te werken en je ziet dit als een uitdaging
• je laat je niet snel uit het veld slaan en weet problemen creatief op te lossen.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.968,- tot maximaal € 4.078,- (schaal 9) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
• in eerste instantie een contract voor een periode van één jaar om te beoordelen of je aan de functie-eisen voldoet. Bij goed functioneren volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door middel van jouw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 28 oktober 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Ritske Tuinstra
06 21 20 26 74
r.k.tuinstra@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 221497

Digitaal sollicitatieformulier