BBL-leerling Management-assistent Faculteit Wijsbegeerte (0,8 fte)

Afdeling

Faculteit Wijsbegeerte

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Ben jij een efficiënte leerling die graag diverse administratieve en secretariële taken oppakt? Werk je graag op de computer? Een enthousiaste en betrokken ondersteuner die graag wil werken binnen een dynamische organisatie in het hart van Groningen? Dan lijk jij de geschikte kandidaat als leerling management-assistent.

De Rijksuniversiteit Groningen is een van de 13 universiteiten van Nederland en een van de grootste werkgevers van het Noorden. We zijn trots op onze plaats in de wereldtop van universitaire opleidingen. Opleiding en ontwikkeling is onze core business. Bij ons studeren ruim 36.000 studenten, en we groeien nog steeds! Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om het vak van management-assistent bij ons te leren, naast het volgen van je opleiding. Wij zijn door het SBB in 2019 uitgeroepen tot beste leerbedrijf van het Noorden en ook dit jaar zijn wij weer voorgedragen.

Functiebeschrijving

Een van de elf faculteiten is de Faculteit Wijsbegeerte. De Faculteit Wijsbegeerte wordt alom erkend als één van de beste filosofische centra in Europa. Al jaren krijgt haar onderwijs en onderzoek zeer hoge beoordelingen. De faculteit biedt twee bachelorprogramma's en zes masterprogramma's aan. Er studeren rond de 450 studenten en er werken ongeveer 90 medewerkers. De faculteit is een zelfstandige faculteit waar filosofie dikwijls in samenhang met andere vakgebieden wordt beoefend. Ook heeft de faculteit een Kenniscentrum Filosofie (KCF) dat de maatschappelijke relevantie van de filosofie uitdraagt. De faculteit koestert haar informele cultuur, open karakter en korte lijnen tussen staf en studenten, en tussen bestuur en de rest van de faculteit.

De vacature is bij het secretariaat van de faculteit dat onderdeel uitmaakt van het faculteitsbureau. Het secretariaat heeft een centrale positie binnen de faculteit. Het secretariaat bestaat uit twee medewerkers die werkzaamheden uitvoeren voor het faculteitsbestuur en voor de onderwijsorganisatie van de faculteit. Ze werken daarbij nauw samen met de collega’s van het faculteitsbureau, het faculteitsbestuur, en de studenten en stafleden van de faculteit.

Wat ga je doen?

Ter ondersteuning van de twee medewerkers op het secretariaat zoeken we een enthousiaste leerling die zich bezighoudt met ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de onderwijsadministratie en daarbuiten.

Je taken zijn o.a.:
• algemene ondersteunende werkzaamheden
• lannen en organiseren
• bijeenkomsten organiseren
• catering bestellen
• zaalhuur intern en extern
• agenda-afspraken maken
• poststukken inboeken en onderhoud van het digitale archief
• vergaderingen bijwonen en notuleren
• gebruik van het online archiveringssysteem en de online vergaderomgeving ter ondersteuning van bestuur en commissies
• werkzaamheden rondom de feestelijke diploma uitreikingen
• ondersteuning van vakevaluaties
• schriftelijke en mondelinge informatie-uitwisseling
• bezoekers ontvangen
• offertes opvragen voor catering, zaalhuur etc.

Functie-eisen

Je start (of bent al gestart) met een 2-jarige BBL-opleiding tot management-assistent (niveau 4) bij een ROC (Alfacollege of Noorderpoortcollege te Groningen). Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

● je bent vriendelijk en behulpzaam, je hebt een dienstverlenende houding en je werkt graag samen
● je beheerst algemene ICT-vaardigheden en je verdiept je graag in nieuwe systemen
● je hebt een pro-actieve werkhouding en je zoekt naar oplossingen
● je redt je prima in Nederlands en Engels zowel in spreken als schrijven
● je kunt goed plannen en organiseren.

Competenties: leergierig, stressbestendig, collegiaal, kunnen samenwerken

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

● een salaris dat start op € 1151,20 Als je 22 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1413,60 bruto per maand in het eerste jaar bij 0,8 fte werktijd (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
● een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Na 9 maanden bekijken we of er voldoende reden is om je aanstelling met een jaar te verlengen.
● een ruim aantal vakantiedagen
● de mogelijkheid om je bij het Secretaresse-netwerk aan te sluiten en zo je netwerk uit te breiden.
● wij betalen de kosten voor je opleiding en je leermiddelen

Ingangsdatum: 1 oktober of 1 november 2021

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 9 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 34.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Siepie Blom
050-3636161
s.blom@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer L014221

Digitaal sollicitatieformulier