Gebiedsmanager backoffice en gebouwbeheer (1,0 fte)

Afdeling

Facilitair Bedrijf

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Het Facilitair Bedrijf van de Rijkuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie waar een kleine 200 medewerkers zich inzetten voor het leveren van een breed palet aan producten en diensten.

Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het gebied van facility management, vastgoed en investeringen, arbo & milieu en informatietechnologie streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten.

Enkele van onze kernwaarden zijn klantfocus, eigenaarschap, humor, openheid van zaken, vakmanschap, transparantie en voor elkaar staan.

Met ingang van september 2021 worden ook alle decentrale facilitaire functies bij de Rijksuniversiteit Groningen ondergebracht bij het Facilitair Bedrijf. Voor deze nieuwe facilitaire organisatie zoeken wij nog een gebiedsmanager facilitaire backoffice en gebouwbeheer voor het cluster Binnenstad West.

Functiebeschrijving

Als gebiedsmanager val je rechtstreeks onder de strategisch facility manager. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de taken binnen jouw afdeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor de toepassing van het HR-beleid binnen jouw team.

Dit team met medewerkers uit de backoffice en gebouwbeheer is gericht op de soft- en hard services binnen het gehele cluster. Je bent ook verantwoordelijk voor het verbeteren van de werkprocessen en je levert een bijdrage aan de verbetering van processen in de keten. Voornaamste doel hierbij is altijd het ontzorgen van de klant.

Je hebt oog voor verbanden en ziet de samenhang tussen interne facultaire processen en dienstverlening vanuit de centrale facilitaire organisatie. Je hebt inzicht in organisatorische achtergronden en doorziet hoofd- en bijzaken.

Als gebiedsmanager werk je samen met je collega gebiedsmanagers en specialisten binnen de facilitaire organisatie, en met stakeholders binnen andere ondersteunende afdelingen.

Je acteert op tactisch niveau.

Taken & verantwoordelijkheden
• leidinggeven aan het team en het coördineren van werkzaamheden binnen de afdeling
• bijdragen aan de realisatie van afdelingsdoelstellingen en het afdelings(deel)plan
• verantwoording afleggen op basis van voortgangsrapportages
• participeren in diverse (werk)overleggen
• afstemming zoeken met interne klanten over wensen en lopende huisvestingszaken in het gebouw
• het monitoren van de uitvoering van (soft-) servicecontracten en het afstemmen daarover met de afdeling contractmanagement
• participeren in en een bijdrage leveren aan projecten zoals huisvestings- en verbouw en onderhoudsprojecten, en aanbestedingen en hun implementaties
• je bent verantwoordelijk voor het financiële resultaat binnen de procuratiekaders.

Functie-eisen

• een hbo-opleiding op het gebied van facilitaire dienstverlening of aantoonbare relevante werkervaring op hbo niveau
• ruime administratieve kennis (zoals FMIS) op het gebied van facilitaire- en financiële administratie.
• goede beheersing van de Nederlandse taal, basiskennis van de Engelse taal in woord en geschrift
• delegeren
• organisatiesensitiviteit
• samenwerken
• plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een marktconform salaris. De functie gebiedsmanager back office en gebouwbeheer is ingedeeld in schaal 10 (CAO NU), afhankelijk van takenpakket en relevante kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.836,- en maximaal € 4.474,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling.
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
• een aanstelling voor onbepaalde tijd. Bij goed functioneren volgt een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 30 augustus 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

de heer R.J. van den Bos
06-22411426
r.j.van.den.bos@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 221447

Digitaal sollicitatieformulier