Technisch Citrix Consultant (1,0 fte)

Afdeling

Centrum voor Informatie Technologie

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Met ruim 270 medewerkers beheert het CIT de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 35.000 studenten en 6.000 medewerkers. De Rijksuniversiteit Groningen behoort wereldwijd tot de top 100 van universiteiten.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Bedrijfsvoering, Basiswerkplekken en Infrastructuur. Onze kernwaarden zijn respect, collegialiteit, fun, transparantie, commitment en samen.

Functiebeschrijving

Als technisch Citrix Consultant ontwerp, bouw en onderhoud je complexe virtuele infrastructuren binnen het CIT. Je houdt je bezig met omgevingen gebaseerd op VDI en SBC. Je ontwerpt en bouwt een betrouwbare en veilige omgeving die up-to-date is. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van de architectuur voor de workspace infrastructure en de benodigde componenten.
Je levert gevaagd en ongevraagd advies uit naar de betrokken partijen binnen het CIT.

Functie-eisen

Bij het CIT bestaat niet zoiets als een gewone Windows-omgeving, daarom zijn de volgende vaardigheden, mogelijkheden en kwalificaties vereist:

- hbo werk- en denkniveau
- recente certificeringen op het gebied van Citrix en Microsoft
- kennis en ervaring met Citrix XenApp, XenDesktop en Provisioning Services (PVS)
- ervaring met VDI is een vereiste
- kennis en ervaring met Ivanti Automation en Ivanti Workspace Control
- ervaring met beveiligingsconcepten voor Windows-servers
- kennis van Power Shell
- kennis van VMWare
- kennis van en ervaring met opslagsystemen
- kennis van o.a. AD, DNS, DHCP, Firewall en Certificaten is een pre
- je bent bereid om mee te draaien in consigneringsdiensten waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om buiten kantoortijden incidenten te managen.

Als persoon ben je een teamspeler, klantgericht, communicatief vaardig en vind je uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden. Je bent proactief, creatief, nauwkeurig en je beschikt je politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 3.746,- tot maximaal € 5.127,- (schaal 11) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden en een goede pensioen- en verlofregeling
• een tijdelijk contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot een verlenging of dienstverband voor onbepaalde tijd na een positieve beoordeling.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te sturen vóór 15 februari 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Erwin de Wilde
050-3639200
e.r.de.wilde@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 221027

Digitaal sollicitatieformulier