ICT Beheerder Audio Video (1,0 fte)

Afdeling

Centrum voor Informatie Technologie

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is met ruim 270 medewerkers het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Het CIT beheert de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 36.000 studenten en 6.000 medewerkers van de universiteit die wereldwijd tot de top 100 behoort.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Bedrijfsvoering, Basiswerkplekken en Infrastructuur. Onze kernwaarden zijn respect, collegialiteit, fun, transparantie, commitment en samen.

Functiebeschrijving

We zoeken een allround AV technicus voor het Werkplek team van de CIT. Als allround AV technicus help je bij het onderhoud van de IT en AV infrastructuur welke gericht is op digitaal onderwijs en vergaderen. Vanuit je kennis en ervaring met diverse daartoe gebruikte hardware producten en softwarepakketten zorg je ervoor dat medewerkers en studenten gebruik kunnen maken van de geboden faciliteiten. Het gevraagd en ongevraagd adviseren over nieuwe ontwikkelingen en kansen op audiovisueel gebied hoort ook bij je taak. Als zodanig lever je een bijdrage aan de doelen van de CIT op het gebied van Onderwijs en Onderzoek.
Je levert eerstelijns technische ondersteuning en verhelpt storingen aan audiovisuele producten. Indien nodig bied je ondersteuning bij evenementen.

Functie-eisen

De ideale kandidaat beschikt over:

- minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bijvoorbeeld een opleiding beeldtechnicus of elektronica met IT
- relevante ervaring met audiovisuele middelen, presentatie- en registratietechnieken in een onderwijsomgeving en system integration
- affiniteit met ICT
- goede beheersing van de Engelse taal
- de competenties inventiviteit, accuratesse, klantbetrokkenheid en samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.920,- tot maximaal € 4.012,- (schaal 9) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden en een goede pensioen- en verlofregeling
• een tijdelijk contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot een verlenging of dienstverband voor onbepaalde tijd na een positieve beoordeling.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae te sturen vóór 15 februari 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, https://www.nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Herman van Calker
050-3636462
h.w.j.van.calker@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 221026

Digitaal sollicitatieformulier