Roosteraar-planner Opleidingsinstituut PPO (0,6 fte)

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese research universiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 30.000 studenten en 5.500 medewerkers worden zo veel mogelijk gehonoreerd.

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze opgelost of voorkomen kunnen worden. Bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen werken ca. 550 medewerkers.

Opleidingsinstituut PPO is hét instituut in Noordoost-Nederland voor Postmasteropleidingen Psychologie & Orthopedagogiek. PPO leidt op tot een van de vier wettelijk geregistreerde Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG): gezondheidszorgpsycholoog, orthopedagoog-generalist, psychotherapeut en klinisch psycholoog. PPO is een van de zeven opleidingsinstituten in Nederland die door de minister erkend zijn om deze BIG-opleidingen te verzorgen. PPO verzorgt ook een toenemend aantal bij- en nascholingsactiviteiten (B&N) voor psychologen en orthopedagogen. Het opleidingsinstituut PPO valt onder de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen en werkt nauw samen met diverse praktijkopleidingsinstellingen.
PPO is in de afgelopen jaren fors gegroeid. Dit maakt dat we een dynamisch team vormen, waarin medewerkers alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Voor meer informatie over PPO zie: http://www.ppo-opleidingen.nl

Functiebeschrijving

Vanwege de aanhoudende groei van het aantal studenten en de daarmee gepaarde uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij binnen Opleidingsinstituut PPO een enthousiaste collega die ons team komt versterken. PPO heeft momenteel één functionaris die verantwoordelijk is voor het gehele rooster- en planningsproces van alle opleidingen. Wij zoeken een tweede functionaris om de werklast te kunnen verdelen en de positie van de roosteraar/planner minder kwetsbaar te maken.

Uw takenpakket bestaat uit:

• het maken van roosters en het inplannen van docenten
• eerste aanspreekpunt voor docenten m.b.t. roosters en planning
• implementatie en functioneel beheer van een geschikte roosterapplicatie
• het beheren van het zalenrooster
• verrichten van administratieve en logistieke werkzaamheden
• zelfstandig voeren van correspondentie
• bewaken van afspraken en deadlines met een proactieve houding
• deelnemen aan projecten op het gebied van roostering en daaraan gerelateerde zaken.

Van de medewerker wordt verwacht dat deze zelfstandig kan werken, maar ook goed samen kan werken. Daarnaast heeft de medewerker een goed overzicht over de lopende opleidingsgroepen en roosters. Hij/zij werkt resultaatgericht en in goede afstemming met de collega-roosteraar/planner.

Competenties:
Analytisch vermogen, oplossingsgericht, plannen en organiseren, flexibel handelen, accuraat.

Functie-eisen

• mbo+/hbo werk- en denkniveau
• kennis van en ervaring met (postmaster) onderwijs
• zelfstandig kunnen werken
• proactieve werkhouding
• beschikken over goede communicatieve en sociale vaardigheden
• ervaring met ICT systemen is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van kwalificaties en werkervaring van minimaal € 2.329,- bruto per maand tot maximaal € 3.144,- (schaal 7) bruto per maand bij volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
• een aanstelling voor de periode van een jaar, met kans op verlenging bij goed functioneren.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

U kunt solliciteren naar deze functie door uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 7 augustus 2020 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/[…]/sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Drs. M. Zwierstra, manager Bedrijfsvoering PPO
m.zwierstra@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 220101H

Digitaal sollicitatieformulier