Onderzoeksmedewerker/farmaceutisch consulent, farmakundige (0,8 fte)

Afdeling

Faculty of Science and Engineering

Organisatie

University of Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verzorgt kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek, is internationaal georiënteerd, honoreert verschillen in ambities en talenten, werkt actief samen met bedrijfsleven, overheden en burgers, en behoort tot de top van de Europese universiteiten.

Functiebeschrijving

Voor onze in-house apothekersdatabase (IADB.nl), zijn we binnen de afdeling Farmacie, basiseenheid FarmacoTherapie, -Epidemiologie en –Economie (FTEE), op zoek naar een farmaceutisch consulent, farmakundige of iemand met vergelijkbare achtergrond en ervaring.

Je bent binnen de IADB.nl (http://www.iadb.nl/) verantwoordelijk voor het contact met de aanleverende apothekers. Er wordt sterk ingezet op verdere uitbreiding met apotheken in de noordelijke regio. Naast de contacten met de apothekers bewaak je de voortgang van de bachelor-, master- en PhD-onderzoeken binnen de afdeling FTEE met behulp van ons Research Data Management Systeem. Je beheert en creëert de accounts van de onderzoekers en reguleert de toegang tot de cursus en toets die moet worden afgelegd alvorens toegang te krijgen tot onderzoeksdata.

Functie-eisen

- een afgeronde opleiding tot farmaceutisch consulent, farmakundige of vergelijkbaar
- goede sociale vaardigheden
- ervaring met en contacten binnen het apothekersveld zijn een pre
- affiniteit met ICT is een pre.

Verdere competenties waar een kandidaat over dient te beschikken zijn: zelfstandig, teamspeler, initiatiefrijk, flexibel, creatief, communicatief vaardig en leergierig.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 1.992,- (schaal 6) tot maximaal € 3.052,- (schaal 7) bruto per maand bij volledige werktijd
- een arbeidsovereenkomst van 0,8 fte voor de periode van één jaar
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 11 februari 2020 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/[…]/sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Prof.dr. B. (Bob) Wilffert
050-3637576
B.Wilffert@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer T002220

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:

Afdeling en het instituut GRIP

Digitaal sollicitatieformulier