Workplace Specialist (5.0 FTE)

Afdeling

Centrum voor Informatie Technologie

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

“Eerst kennismaken en oriënteren, dan pas solliciteren”. Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen heeft onder andere 12 vacatures voor hoger opgeleide IT-professionals met ervaring en ambitie. Samen met ASBR zetten we het sollicitatieproces op zijn kop. We gaan als ambitieuze organisatie graag eerst samen met jou op ontdekkingstocht! Op donderdag 14 november aanstaande van 15:00 tot 18:00 zetten we de deuren wagenwijd open voor hoger opgeleide IT-professionals met ervaring en ambitie. Meer info, opgeven of direct solliciteren? Zie www.rug.nl/join-the-cit/.

De Rijksuniversiteit Groningen behoort als universiteit met ruim 30.000 studenten en ruim 6000 medewerkers tot de mondiale top 100. Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is met ruim 260 medewerkers het leidende en meest toonaangevende nationaal en Europees instituut op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT).

Binnen het CIT voel je 24/7 de passie, ambitie en innovatiedrang van hoogleraren, onderzoekers, docenten en studenten. Misschien is het wel geen toeval dat zij in ‘the city of talent’ Groningen gevestigd is; één van de meest bruisende steden van Nederland waar IT talent binnen een academische context tot bloei komt en innovatie, creativiteit en ondernemersgeest samengaan met gezelligheid en ontspanning.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de Rijksuniversiteit Groningen ging het CIT qua organisatiemodel onlangs over tot zo’n 22 zelforganiserende teams van 10 tot 15 medewerkers. Naast de Managing Board, Support en het ondersteunende domein Bedrijfsvoering (totaal 65 medewerkers), kent het CIT sindsdien vier domeinen te weten: Onderzoek (44 medewerkers), Onderwijs (53), Basiswerkplek (63 medewerkers) en Infrastructuur (38 medewerkers). De nieuwe werkwijze bevordert autonomie van alle betrokken IT-professionals, waardoor creativiteit, innovatie, een slagvaardige projectaanpak en maximale klanttevredenheid hand in hand gaan.

Functiebeschrijving

Wat is de uitdaging?
Werkplekspecialisten binnen de Rijksuniversiteit Groningen zijn slimme IT generalisten die floreren in een complexe omgeving met veel autonomie en innovatiedrang. Of het nu gaat om Desktopmanagement, OS deployment of Windows. Dat zijn namelijk de verschillende specialismen die we binnen de 5 vacatures zoeken om onze nieuwe strategische koers te kunnen versnellen.

Dagelijks werk jij onder andere aan up-to-date servers, voldoende opslagcapaciteit en highend oplossingen. Uiteraard gaat het om beschikbaarheid, betrouwbaarheid en maximale performance, maar je mag bij ons zoveel meer. Je bent over meerdere deelgebieden betrokken bij de doorontwikkeling en datastorage van onze complexe IT omgeving met maar liefst 13.000 werkplekken en verscheidene digitale les- en toetsomgevingen. Daarbij mag je best een beetje eigenwijs zijn; we geloven er namelijk in dat je pas dan binnen onze zelforganiserende teams toegevoegde waarde levert en werkplekbeheer echt naar een hoger plan tilt. Zo hebben we bijvoorbeeld dagelijks casussen op het gebied van security, virtuele research werkplekken, datastorage, architectuur, active directory, applicatie packaging en deployment waar jij het verschil kunt maken. De rol kent een mix van veel zelfstandigheid, interessante klantcontacten, ruimte voor eigen initiatief en legio mogelijkheden voor zelfontplooiing. Nieuwsgierig? Meld je aan voor de inloop op 14 november vanaf 15:00 en laat je verassen door het Centrum voor Informatie Technologie.
Uiteraard kun je ook direct solliciteren. Heb je vooraf vragen of wil je meer weten over de procedure? Neem dan gerust contact op met Edwin Klomp (ASBR) via +31 6 55194295 of jointhecit@asbr.nl.

Functie-eisen

Binnen de diverse vacatures is er zowel ruimte voor HBO als WO afgestudeerde IT deskundigen. Vanuit jouw specialisatie Desktopmanagement, OS deployment of Windows ben je gewend om out-of-the-box te denken en te werken. Je bent breed georiënteerd en beschikt over de nodige applicatiekennis. Je voelt je thuis binnen een complexe onderwijs- en onderzoeksomgeving en hebt jouw certificeringen op orde.Arbeidsvoorwaarden

De gehele werving- en selectieprocedure organiseert het Centrum voor Informatie Technologie in exclusieve samenwerking met ASBR. Gunstig voor jou; je staat zonder tussenkomst van derden rechtstreeks in contact met jouw toekomstige mentoren en collega’s en krijgt direct een dienstverband bij de Rijksuniversiteit Groningen. Aanbiedingen van detacheerders en recruitmentbureaus zullen dan ook niet in behandeling worden genomen. Het Centrum voor Informatie Technologie biedt jou direct een arbeidsovereenkomst. Ze betalen tevens al jouw coaching en opleidings- en ontwikkelkosten. Qua inschaling kennen alle vacatures, afhankelijk van opleiding en ervaring, een maximum salaris schaal 11, hetgeen een bruto maandsalaris van Euro 4.978,- op basis een fulltime dienstverband betekent. Lees meer over de aantrekkelijkheid van de Rijksuniversiteit Groningen als werkgever https://www.rug.nl/about-us/work-with-us/.

Sollicitatie

Op 14 november kun je een informatiemiddag bezoeken, zie voor meer informatie: https://www.rug.nl/join-the-cit/. Na het bezoeken van de informatiemiddag kun je tot en met dinsdag 19 november 23:59 zelf kiezen of je solliciteert op een van de openstaande posities. Ook voor directe sollicitaties is dit de deadline. Je hoort in beide gevallen uiterlijk 26 november of we je uitnodigen voor een van de selectiedagen op 4, 5 of 6 december te Groningen. Als we jou selecteren, heb je dit uiterlijk 18 december een arbeidsvoorwaardelijk voorstel in jouw bezit.

Solliciteren kan via onderstaande link:
https://www.asbr.nl/inschri[…]0Workplace%20Specialists%20(5%20fte)

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Edwin Klomp
+316 55 19 42 95
jointheCIT@asbr.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 219534-38

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:

Join the CIT