Medewerker Mobility Office (1,0 fte/ 2x 0,5 fte/ 1x 0,4 fte + 1x 0,6 fte)

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW) van de RUG is sterk in onderzoek en onderwijs op het gebied van gedrag, denken, leren en samenleven van mensen. Onze theoretisch en methodologisch stevig gefundeerde kennisdomeinen - psychologie, sociologie, pedagogiek, onderwijskunde, en vakdidactiek – willen we blijven ontwikkelen.

De Faculteit streeft naar een toonaangevende positie in het onderzoeken en oplossen van maatschappelijke vraagstukken en problemen die mensen in hun dagelijkse leven ervaren. Onze ambitie is om wetenschappelijk onderbouwde interventies te ontwikkelen en te evalueren, in samenspraak met maatschappelijke partijen.

De nieuwe medewerker wordt aangesteld bij het Onderwijsinstituut van GMW. Het Onderwijsinstituut biedt op verschillende terreinen ondersteuning voor het onderwijs. Bij deze afdeling werken ca. 40 medewerkers. De Medewerker Mobility Office zal werkzaam zijn bij de Mobility Office en is ondersteunend aan de Exchange Coördinator. De Mobility Office coördineert de uitwisseling van studenten en staf binnen en buiten Europa. Studenten worden uitgewisseld voor zowel studie als stage. Op dit moment beheert de Mobility Office meer dan honderd uitwisselingscontracten en maken meer dan 130 studenten per jaar gebruik van de mogelijkheid tot uitwisseling.

Functiebeschrijving

• coördineren van voornamelijk inkomende mobiliteit
• coördineren van toelatingsprocedures
• onderhouden van de Mobility Office webpagina’s
• informeren en adviseren van zowel inkomende als uitgaande studenten
• organiseren van verschillende evenementen zoals informatiesessies, oriëntatiebijeenkomsten en sociale activiteiten voor uitwisselingsstudenten
• administreren van studentgegevens.

Functie-eisen

• je hebt hbo werk- en denkniveau
• je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring op het gebied van Internationalisering en/of Exchange
• je hebt een uitstekende Engelse spreek- en schrijfvaardigheid (C1-niveau)
• je hebt bij voorkeur een goede beheersing van de Nederlandse taal
• de volgende competenties zijn op jou van toepassing: omgevingsgerichtheid, netwerkvaardigheid, resultaatgerichtheid en stressbestendigheid.

Daarnaast heb je goede contactuele vaardigheden, klantvriendelijke en flexibele instelling, empathisch vermogen en interculturele competenties. Affiniteit met jongvolwassenen uit andere culturen en landen is een voorwaarde.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:
• een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring van minimaal €2.261,- tot maximaal €3.052,- bruto per maand (schaal 7) bij volledige werktijd
• 8% vakantiegeld en van 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
• in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Verlenging of omzetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd is zowel afhankelijk van de ontwikkelingen in de functie en binnen de RUG, als ook van een positieve beoordeling.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 26 september 2019 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken zullen op 30 september 2019 plaatsvinden.

De RUG is een inclusieve organisatie: Een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Voor deze functie nodigen we ook nadrukkelijk vrouwen uit om te solliciteren. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/[…]/sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Hilde Steenbergen, Afdelingshoofd Onderwijsinstituut
050-36 36217
h.steenbergen@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 219402

Digitaal sollicitatieformulier