Regeltechnisch Engineer (1,0 fte)

Afdeling

Facilitair Bedrijf

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is internationaal georiënteerd en behoort tot de top van de Europese research universiteiten. De universiteit is maatschappelijk actief en betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht.

Binnen de RUG zijn ook enkele honderden niet-wetenschappers werkzaam. Hun taak is het faciliteren van onderwijs en onderzoek.

Al onze medewerkers worden in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Het Facilitair Bedrijf
Het Facilitair Bedrijf van de Rijksuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie, waarin ruim 140 mensen zich elke dag inzetten voor het leveren van facilitaire diensten en voor gebouw- en terreinbeheer.

Enkele van onze kernwaarden zijn klantfocus, eigenaarschap, humor, openheid van zaken, vakmanschap, transparantie en voor elkaar staan.

Functiebeschrijving

Voor onze afdeling Gebouw- en Terreinbeheer zoeken wij een Regeltechnisch Engineer. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de automatisering van de gebouwgebonden processen in de panden van de Rijksuniversiteit Groningen. Je gebruikt hiervoor onder andere het Visonik en Desigo systeem van Siemens.
Eén van je taken is het regisseren en zelfstandig uitvoeren van voorbereidingswerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor planning, begroting, budget, risico’s en kwaliteit binnen de werkgebieden beheer en projecten.
Samen met de inbedrijfstellers die door jou worden begeleid, draag je zorg voor de inbedrijfstelling en oplevering. Je rol in projecten varieert van verantwoordelijk zijn voor ontwerp en voorbereiding tot het houden van toezicht.

Gedurende de uitvoering van de projecten werk je nauw samen met de projectmanager en de projectleiders. Jullie houden elkaar op de hoogte van de stand van zaken van het project. Daarnaast zoek je regelmatig afstemming met je collega Software Engineers en de inbedrijfstellers. Het overdragen van kennis en sparren over de techniek zijn hierbij essentieel. Na afronding van het ontwerp draag je zorg voor een correcte overdracht naar de andere teamleden.

Je bent onderdeel van een team waarin verschillende disciplines samenwerken. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten en het beheer van het vastgoed van de RUG. Deelname aan de systeemstoringsdienst is een vast onderdeel van deze functie.

De functie vraagt een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je hebt inzicht in de werking van hydraulische en luchtzijdige systemen, en in de techniek die hiervoor wordt gebruikt. Je hebt de juiste vaardigheden om alle geautomatiseerde gebouwgebonden processen te beheren en te monitoren.
Uiteraard blijf je goed op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarnaast blijf je kritisch kijken naar het werkproces. Waar nodig doe je suggesties voor verbetering.

Functie-eisen

• je hebt een diploma HBO-Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde
• je hebt een aantal jaren relevante werkervaring met onder meer gebouwbeheerssystemen
• je bent zelfstandig, initiatiefrijk en pro-actief
• je bent gewend te werken met budgetten en deadlines
• flexibiliteit en betrokkenheid maken jou tot een echte teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:
- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.835,- tot maximaal € 3.895,- (schaal 9) bruto per maand bij volledige werktijd
- 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%
- de mogelijkheid om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband) en een ruime verlofregeling
- een aanstelling in eerste instantie voor de periode van een jaar; na dit jaar wordt bekeken of een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk is.

Solliciteren
Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 3 september 2019 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP.
NVP: http://kpz.nl/wp-content/uploads/2018/03/sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

De heer P.J. Hartman
050-3636856
p.j.hartman@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 219398

Digitaal sollicitatieformulier