Medewerker relatiemanagement (0,8 fte)

Afdeling

Campus Fryslan

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Campus Fryslân is de elfde faculteit van de Rijksuniversiteit Groningen, gevestigd in Leeuwarden. Hier combineren we verschillende vakgebieden in ons onderwijs en onderzoek, dat toegespitst is op thema’s die belangrijk zijn voor de regio, maar ook wereldwijd van betekenis zijn (Global challenges, local solutions). De duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties vormen hierin een belangrijke leidraad. We concentreren ons in het onderzoek op een viertal ‘flagships’:
1) Governance
2) Sustainable Economy
3) Culture, Language and Technology
4) Health and Food.
Technologievraagstukken maken een steeds belangrijker deel uit van onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's.
Campus Fryslân werkt nauw samen met lokale, nationale en internationale partners en zoekt constant naar kansen op verbindingen met onderwijs en onderzoek. Voor het relatiebeheer hiervan zoeken wij een ambitieuze en bevlogen ‘verbindingsofficier’.

Functiebeschrijving

Wij maken ons sterk voor onderzoek waarbij studenten en onderzoekers samenwerken met publieke en private organisaties om oplossingen te vinden voor maatschappelijke vraagstukken. Hiervoor is het Living Lab (LL) concept ontwikkeld voor studenten van de bachelor Global Responsibility & Leadership. In de master Sustainable Entrepreneurship wordt gewerkt met business coaches uit het werkveld.
Als medewerker relatiemanagement bij Campus Fryslân breid je het zakelijk netwerk uit, identificeer je potentiële samenwerkingspartners en breng je hen in contact met het betreffende programma om ‘real life issues’ om te zetten in concrete onderzoeksvragen.
Naast bovengenoemde werkzaamheden draag je zorg voor het uitbreiden van de contacten van de onlangs opgerichte University College Fryslân Foundation (UCFF), dat financieel minder draagkrachtige studenten in staat wil stellen om de opleiding Global Responsibility & Leadership te volgen.
Ook het relatiebeheer van de Extension school, waarin Campus Fryslân onderwijs voor professionals en onderzoek in opdracht van derden ontplooit, valt onder jouw hoede.

In deze functie maak je deel uit van de Support Staff van de faculteit, een klein team van enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons gezamenlijke doel is om van Campus Fryslân, zijn programma’s en de pas opgerichte UCFF een succes te maken.

Voor het ontwikkelen en onderhouden van de relaties van Campus Fryslân:
• adviseer je op strategisch niveau over relatiemanagement binnen Campus Fryslân in de breedste zin van het woord
• neem je deel aan netwerkactiviteiten en organiseer je netwerkevenementen waarmee je het netwerk van de faculteit uitbreidt en onderhoudt
• identificeer je kansrijke projecten, beoordeel je inkomende projecten en zorg je voor een goede overdracht naar de betreffende docenten (Ba, Ma of PhD) ben je verantwoordelijk voor de registratie van de Living Lab projecten en de jaarlijkse conferentie voor externe partners van het bachelor- en masterprogramma
• draag je zorg voor een goed functionerend CRM-systeem
• werf je donateurs en organiseer je fondsenwervende activiteiten voor UCFF
• ondersteun je de bij de ontwikkeling van de Extension school

Functie-eisen

Jij hebt:
• een bachelor op hbo- of wo-niveau, een master is een pre
• een divers netwerk in het noorden
• passie voor extern relatiebeheer
• ervaring met Customer Relationship Management systemen
• bewezen kwaliteiten om een netwerk op te zetten, uit te breiden en te onderhouden binnen de publieke en private sector
• sterk vermogen om anderen taak- en resultaatgericht te motiveren en te faciliteren
• sterke persoonlijke vaardigheden en uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
• vaardigheden om als een ‘spin in het web’ te fungeren binnen Campus Fryslân
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• bereidheid om met enige regelmaat ‘s avonds beschikbaar te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.835,- tot maximaal € 3.895,- (schaal 9) bruto per maand bij volledige werktijd
- 8% vakantietoeslag over het jaarlijks bruto inkomen
- een eindejaarsuitkering van 8,3%
- de mogelijkheid om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband).
- een ruime verlofregeling

De aanstelling vindt plaats voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid van een verlenging met nog eens 12 maanden. Aan het einde van het eerste jaar vindt een evaluatie plaats om te beslissen over de verlenging.

Sollicitatie
Ben jij enthousiast, gedreven en wil jij bijdragen aan het succes van Campus Fryslân? Stuur dan je motivatiebrief en cv in vóór 23 augustus 2019. Graag lezen we in jouw motivatie welke kansen jij voor Campus Fryslân ziet en hoe jij hieraan wilt bijdragen.

De verwachte startdatum is 1 oktober 2019.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/wp-content/uploads/2018/03/sollicitatiecode.pdf en de Code of Conduct for the recruitment of researchers, https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/charter/code van de Europese Commissie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Unsolicited marketing is not appreciated.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

drs. Piet Bouma, managing director Campus Fryslân
058 - 205 50 01

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 219328

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:

Campus Fryslân University College UCF Foundation

Digitaal sollicitatieformulier