BBL-leerling Office Assistant Rijksuniversiteit Groningen (3,2 fte)

Afdeling

Bureau van de Universiteit

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 31.000 studenten en 5.600 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Functiebeschrijving

Binnen de Rijksuniversiteit Groningen komen met ingang van september 2019 ongeveer 4 leerwerkplekken van 0,8 fte beschikbaar.

Vind jij het leuk om anderen van dienst te zijn, werk jij graag op de computer, doorloop jij jouw werkdag met een grote glimlach en komt het woord stress niet voor in jouw woordenboek? Dan lijk jij de geschikte kandidaat als leerling Office Assistant.
Je krijgt 1 dag per week les op een Regionaal opleidingscentrum (Noorderpoort of Alfacollege) en werkt 4 dagen per week bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Leeromgeving en werkzaamheden
Je werkt mee op een afdeling en ondersteunt een afdelingshoofd waarbij je zorgt voor een soepel lopende administratie, communicatie en organisatie.

Jouw werkzaamheden/taken zijn gericht op/ bestaan uit:
- agendabeheer (digitaal): afspraken maken, wijzigingen
- communicatie: verzorgen van (mail) correspondentie (NL en ENG)
- secretariële en administratieve ondersteuning: bijv. layoutwerkzaamheden, bestanden bijhouden, faciliteiten voor medewerkers regelen, zalen en catering regelen, verlof- en verzuimadm. bijhouden etc.
- archiefwerkzaamheden (voornamelijk digitaal)
- scan- en kopieerwerkzaamheden
- op een klantvriendelijke wijze medewerkers, studenten, externe relaties te woord staan (mondeling en per email)
- notuleren van vergaderingen
- organiseren van bijeenkomsten en evenementen.

Functie-eisen

Je start (of bent gestart) met een 2-jarige bbl-opleiding tot Office assistent (niveau 3) bij een ROC (Noorderpoort of Alfacollege te Groningen). Daarbij bezit jij de volgende competenties en eigenschappen:
- communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- representatief en Servicegericht
- klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling
- verantwoordelijk en pro-actief
- leergierig
- stressbestendig en nauwkeurig
- collegiaal en integer
- kunnen samenwerken
- plannen en organiseren
- je beheerst algemene ICT-vaardigheden (bij voorkeur heb je al enige ervaring met Google mail en Microsoft Office).

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden de leerlingen in de beroepsbegeleidende leerweg een salaris gebaseerd op het minimumjeugdloon. Als je 22 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1.372,80 bruto per maand in het eerste jaar bij 0,8 fte werktijd (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Na 9 maanden wordt op grond van je functioneren en je schoolresultaten beoordeeld of je aanstelling met nog een jaar verlengd wordt.

Ingangsdatum: 1 september 2019

Sollicitatie
Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, te sturen vóór 13 mei 2019, uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier. Indien je je reeds hebt aangemeld bij een ROC vermeld dan in je brief welke school.

Geschikte kandidaten zullen, na de brievenselectie, uitgenodigd worden voor een BBL-sollicitatie- en informatiemarkt op maandag 20 mei van 14.00 tot 17.00 uur.
Het doel van deze bijeenkomst is nadere kennismaking (met de RUG) en alle praktijkbegeleiders + huidige 2e-jaars BBL-leerlingen zullen hun eigen vacature aan jullie presenteren. Reserveer deze datum in je agenda. Nadere informatie volgt in de uitnodiging.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

BBL-coördinator Johanna Jager-Veenhuizen
050-3635333
j.m.jager-veenhuizen@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer L001-04219

Digitaal sollicitatieformulier