Functioneel applicatiebeheerder Corsa (0,8 FTE)

Afdeling

Centrum voor Informatie Technologie

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en is betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van studenten en medewerkers worden zoveel mogelijk gestimuleerd.

Centrum voor Informatie Technologie
Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is een vooraanstaand landelijk en Europees expertisecentrum op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Met ca. 250 medewerkers beheert het CIT de benodigde faciliteiten en ondersteunende processen voor ca. 31.000 studenten en 5.600 medewerkers. In lijn met het strategisch plan van de universiteit ligt de focus in onderwijs IT op actief leren en op campusopleidingen; de focus in onderzoek IT ligt op menselijke gegevens en Big Data-technologieën. Deze staan bovenop een uitstekende IT-infrastructuur ter ondersteuning van personeel en studenten, inclusief bedrijfsbeheersystemen.

Met personeel en faciliteiten die van het hoogste niveau zijn, kan het CIT optreden als een enabler en innovator in onderwijs en onderzoek. Dit wordt verbeterd door de integratie van klanten in de organisatie te verbeteren, waardoor diensten kunnen worden ontwikkeld samen met mensen die ze gebruiken. De kracht van de universitaire gemeenschap wordt dus gebruikt om te innoveren en de kwaliteit in de hele organisatie te verbeteren. Dit leidt tot een universiteit die aantrekkelijk is voor studenten en onderzoekers vanwege de high-end IT-faciliteiten.

Onze kernwaarden zijn: Respect, Collegialiteit, Samen, Fun, Openheid en Commitment.

Functiebeschrijving

Binnen het domein bedrijfsvoering bestaat het team facilitaire systemen uit 7 medewerkers. Het team verzorgt het (functionele) applicatiebeheer van o.a. Planon, TopDesk en Corsa. Het team is zo georganiseerd dat elke applicatie meerdere beheerders heeft die hier verantwoordelijk voor zijn.

Voor de applicatie Corsa zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder die kennis en ervaring heeft op het gebied van digitaal werken. Corsa is het centrale archiefsysteem van de RUG. Je werkt nauw samen met de collega’s ‘digitaal werken’ van het Facilitair Bedrijf. Samen worden procesgerichte en uniforme oplossingen geïmplementeerd. Je neemt proactief deel aan lopende en nieuwe projecten.

Belangrijke aandachtgebieden zijn onder meer:
• functioneel applicatiebeheer van Corsa RMA en MyCorsa NxT
• functioneel applicatiebeheer van i-Navigator
• inrichting van Corsa, waaronder koppelingen met andere systemen
• procesinrichting en -verbetering
• projectcoördinatie.

Functie-eisen

• hbo werk- en denkniveau
• ervaring als applicatiebeheerder
• kennis en ervaring met DMS/RMA systemen
• in staat om zowel zelfstandig als in teamverband aan projecten te werken
• beschikt over de volgende competenties: analytisch vermogen, goede communicatieve en contactuele vaardigheden, klant- en resultaatgerichtheid en samenwerken met collega's
• uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:
- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.835,- (schaal 9) tot maximaal € 4.274,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
- een aanstelling van 0,8 FTE voor de periode van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij een positieve beoordeling.

Datum van indiensttreding; zo spoedig mogelijk

Solliciteren
U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 29.05.2019 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/wp-content/uploads/2018/03/sollicitatiecode.pdf en de Code of Conduct for the recruitment of researchers, https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/charter/code van de Europese Commissie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Ing. Robert Smit, afdelingshoofd CIT Servicedesk
050-3639278
r.smit@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 219213

Digitaal sollicitatieformulier