Coördinator Green Office Groningen (0,6-0,8 fte)

Organisatie
Rijksuniversiteit GroningenAfdeling
Bureau van de Universiteit

De Rijksuniversiteit Groningen stelt zich als maatschappelijk verantwoorde instelling ten doel om duurzame ontwikkeling in alle op de universiteit van toepassing zijnde facetten te bevorderen. Dit betreft zowel duurzame ontwikkeling in onderzoek en onderwijs als het excelleren in duurzame bedrijfsvoering. Daarnaast wil de universiteit een inspirerend voorbeeld zijn, door duurzaamheid op een eerlijke manier zichtbaar te maken, en medewerkers en studenten actief te betrekken en te faciliteren bij duurzame initiatieven. Om dit te ondersteunen is in 2014 de Green Office opgericht. Green Office Groningen is gehuisvest bij de afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid van de RUG.

Green Office Groningen functioneert als een overkoepelende organisatie gerund door studenten die duurzaamheidsinitiatieven van studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen coördineert, initieert en verbind. Green Office is betrokken bij duurzame projecten en evenementen aan de RUG.
Het doel van Green Office is om duurzaamheid een integraal onderdeel te laten worden van beleid en activiteiten van de RUG, waarbij samenwerking wordt gezocht met initiatieven in het Noorden van Nederland.


Functiebeschrijving
Wij zoeken:
Een enthousiaste, jonge en creatieve medewerk(st)er met passie voor, en het liefst enige kennis van duurzaamheid.

De functie:
- is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van Green Office en coördineert het werk van de bij Green Office aangestelde parttime student assistenten
- neemt initiatieven, initieert projecten en is verantwoordelijk voor de uitvoering.


Functie-eisen
- bij voorkeur recent afgestudeerd met aantoonbare interesse in of ervaring met duurzaamheid
- een goede beheersing van het Engels in woord en geschrift
- grote communicatieve vaardigheid
- enthousiasme en betrokkenheid
- een echte teamspeler.


Arbeidsvoorwaarden
Contractduur: 24 maanden.
De Rijksuniversiteit Groningen biedt een salaris van maximaal € 3222,- (schaal 8 CAO Nederlandse Universiteiten) bruto per maand. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van twee jaar. De aanstellingsomvang is 0,6-0.8 fte. Datum van indiensttreding: 1 oktober 2016. Solliciteren U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 18.09.2016 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Maximum salaris: 3222.


Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Dick Jager, programmamanager Duurzaamheid
d.jager@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 216255


Digitaal sollicitatieformulier