BBL Leerling-secretaresse afdeling SSCS (0,8 fte)

Organisatie
Rijksuniversiteit GroningenAfdeling
Bureau van de Universiteit

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 30.000 studenten en 6.000 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Het Bureau van de Universiteit bestaat uit een aantal staf- of expertisediensten en enkele interne afdelingen. De expertisediensten hebben zowel een ondersteunende functie ten behoeve van het College van Bestuur als een dienstverlenende functie ten behoeve van de faculteiten en de universiteitsraad.

De vacature is bij de sectie Student Support & Career Services (SSCS) onderdeel van de afdeling Onderwijs en Studenten. Onlangs werden de secties Studenten Service Centrum en NEXT Career Services samengevoegd tot SSCS. Daarmee is het SSCS het centrale loket van de RUG voor studie- en loopbaanondersteuning.

SSCS helpt studenten met allerlei kwesties, klachten of bezwaren die de studie overstijgen, zoals: studiekeuze, studievertraging, ziekte, financiële regelingen en studeren met een functiebeperking. Ook lastige studiesituaties en privéomstandigheden kunnen in een vertrouwelijk gesprek aan een studentendecaan of studentenpsycholoog worden voorgelegd. Daarnaast helpt het SSCS studenten en pasafgestudeerden met het maken van bewuste keuzes in hun (studie)loopbaan en hoe deze verwezenlijkt kunnen worden. Dit doet het SSCS onder meer door workshops en trainingen aan te bieden voor studieondersteuning en loopbaanvoorbereiding.

SSCS zoekt met ingang van het komende schooljaar 2016-2017 een enthousiaste BBL-leerling secretaresse om het hoofd, coördinator en trainers te ondersteunen.


Functiebeschrijving
De werkzaamheden/taken zijn gericht op/ bestaan uit:
• eerste aanspreekpunt voor SSCS
• digitaal agendabeheer, archivering en gegevensverwerking
• voorbereiden, organiseren en notuleren van vergaderingen
• organiseren van bijeenkomsten, lunches e.d.
• ondersteuning van Career Services/NEXT stafmedewerkers
• post- en e-mailbehandeling
• receptie SSCS.


Functie-eisen
• start BBL-opleiding tot Secretaresse niveau 3 of Directiesecretaresse niveau 4
• bij voorkeur HAVO-diploma
• leergierig, nauwkeurig, proactief, initiatiefrijk, integer en flexibel
• goede beheersing Nederlands en Engels
• (basis)beheersing MS Office – Word, Excel.


Arbeidsvoorwaarden
Contractduur: 12 maanden.
De Rijksuniversiteit Groningen biedt voor de leerlingen in de Beroepsbegeleidende Leerweg een salaris gebaseerd op het minimum jeugdsalaris. Indien je 22 jaar of ouder bent ontvang je een aanvangssalaris van € 1283,20 bruto per maand in het eerste jaar bij een 0,8 fte werktijd (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Na een jaar wordt op grond van een R&O+gesprek beoordeeld of je aanstelling met nog een jaar verlengd kan worden. Ingangsdatum: 1 oktober 2016. Sollicitatie Je kunt solliciteren door middel van je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae te sturen voor 16.09.2016 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Maximum salaris: 1283.


Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Saskia Enuma of Betsy Duitscher (dagelijks begeleider op de afdeling, ’s ochtends)
050-3638066.

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer L018216


Digitaal sollicitatieformulier