Ministerie van Justitie en Veiligheid - Openbaar Ministerie

Managementassistent

Functie omschrijving

Ben jij de managementassistent die onze managementteamleden bij het plannen en organiseren ontzorgt en samen met de collega’s de continuïteit van het team Bureau Management Ondersteuning borgt? Dan zijn wij op zoek naar jou en willen wij graag met je in gesprek!

Binnen het Parket Noord-Nederland zijn we op zoek naar twee managementassistentes voor het team Bureau Management Ondersteuning (BMO) binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Dit team, dat momenteel volop in verandering is, ondersteunt het management dat bestaat uit de bestuursleden en de managementteamleden. De managementteamleden zijn de leidinggevenden van diverse teams en afdelingen.

In de dagelijkse werkzaamheden ben je gericht op het beheren van de Outlook-agenda van de managementteamleden en eventueel ook de e-mail inbox. Je stemt behoeften en verwachtingen van het managementteam proactief af. Je voert agendaoverleg, kijkt vooruit, signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan. Je plant en organiseert (online) overleggen en bijeenkomsten, verzorgt de communicatie (uitnodigingen, agenda, stukken) en zorgt voor de gevraagde faciliteiten (videoverbindingen, locatie, catering, etc.). Waar nodig zorg je voor notulen en/of actie- en besluitenlijsten en een eventuele terugkoppeling. Je ondersteunt het management gevraagd en ongevraagd bij het monitoren van de voortgang en/of deadlines en schroomt niet om verbetervoorstellen te doen op bijv. het gebied van werkprocessen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het maken van inwerkprogramma’s voor nieuwe medewerkers.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met ruime relevante ervaring als management assistente, met minimaal een afgeronde MBO opleiding. Je hebt aantoonbare affiniteit met het strafrecht.

Je bent zorgvuldig, gedraagt je proactief, initiatiefrijk en werkt goed samen met de managementteamleden en BMO-collega’s. Je weet je grenzen te bewaken, durft beslissingen te nemen en collega’s te voorzien van feedback wanneer dit nodig is.

Je legt verbanden, schat (verschillende) belangen in en kunt de consequenties afwegen.

Belangrijk in je rol is dat je zichtbaar bent voor je klanten in de organisatie. Dat houdt o.a. in dat we verwachten dat je je rol veelal vanuit het parket vervult.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2615,- tot €3376,- bruto per maand
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Uren per week: 32 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

  • Vanuit het functiegebouw Rijk is het functieprofiel Managementondersteuner S07 van toepassing. Afhankelijk van opleiding, ervaring en kennis kan inschaling plaatsvinden in aanloopschaal 6.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een veiligheidsonderzoek is een vereiste voor deze functie;
  • Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De eerste ronde gesprekken staan gepland op 28 maart a.s.

Meer informatie
Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Teamleider Ondersteuning Barbara Hesseling (06-51092735).
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Junior HR adviseur Kenza Zanifi (06-31123191).

Ministerie van Veiligheid en Justitie, Openbaar Ministerie

Het Openbaar Ministerie (OM) zorgt voor opsporing en vervolging van strafbare feiten. Bij het OM werken ruim vijfduizend medewerkers met diverse (culturele) achtergronden, opleidingen en kwaliteiten. Het is belangrijk dat alle collega’s zich bij het OM thuis voelen en gerespecteerd en gewaardeerd worden. Ook in talent en groei. Lees hier meer.

Arrondissementsparket Noord-Nederland

De afdeling Bedrijfsvoering is één van de vijf afdelingen van het arrondissementsparket Noord-Nederland en bestaat uit de teams Ondersteuning, HR, Control en Projecten en processen. Hierin zijn in totaal circa 35 medewerkers werkzaam. De afdeling wordt aangestuurd door de directeur Bedrijfsvoering en twee teamleiders. De afdeling Bedrijfsvoering levert een professionele en klantgerichte bijdrage aan de primaire processen binnen het Parket Noord-Nederland.

Arrondissementsparket Noord-Nederland
Wil je een uitdagende baan én (blijven) wonen in een gebied met (meer) rust, ruimte en natuur? Dan is het parket Noord-Nederland iets voor jou! Onze medewerkers zetten zich op energieke en betrokken wijze in voor de strafrechtelijke handhaving van de rechtsorde in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Door kennis en expertise te bundelen en te delen zijn wij in staat op een goede manier samen te werken en goede resultaten neer te zetten. En na een dag (hard) werken ben je binnen no time in het centrum van Groningen, de mooiste stad van Nederland!


Reageer op deze vacature