Dienst Justitiële Inrichtingen

Secretaresse

Functie omschrijving

Waarom je als secretaresse bij ons, Centrum voor Transculturele Psychiatrie (CTP) Veldzicht wilt werken? Omdat jij samen met ons kunt meebouwen aan een centrum dat volop in ontwikkeling is. En jij helpt ons daarbij door de administratieve en organisatorische werkzaamheden uit handen te nemen van ons primair management.   

Jij bent de rechterhand van ons primair management en indien nodig voor de directieleden. Je correspondeert vanuit het management en scant proactief de mailbox. Op eigen initiatief pak je zaken op of handel je deze af. Jij beheert de managementagenda en plant in deze agenda afspraken in. Je onderhoudt het contact t.b.v. deze afspraken met zowel externe partijen, als collega’s en je doet aan termijnbewaking. 

Je houdt je bezig met het notuleren van overleggen, voorbereiden en verspreiden agenda en stukken. Het adhoc overnemen van collega’s m.b.t overige overleggen valt ook onder jouw werkzaamheden. Daarnaast ben je de algemene ondersteuning t.b.v. het directiesecretariaat (denk aan het opstellen, archivering en verzending van officiële correspondentie). 

Je hebt eenvoudige taken in geautomatiseerde systemen. Op het gebied van personeelszaken heb je een uitgebreid takenpakken. Je verwerkt ziek- en herstelmeldingen, plant functioneringsgesprekken in, beantwoordt algemene vragen/verzoeken van medewerkers en handelt deze af. Ook vraag je voor onze medewerkers faciliteiten aan, plan je sollicitatiegesprekken in en plan je de arbeidsvoorwaardengesprekken in. Nieuwe aanstellingen verwerk je en je zorgt ervoor dat er een goed samengesteld inwerkprogramma klaarligt voor onze nieuwe collega’s. Daarnaast verwerk je inkoopaanvragen van nieuwe collega’s en verwerk en/of archiveer je personeelsdocumenten. Binnen P-Direct handel je opdrachten/taken af waaronder waaronder ook zaken met betrekking tot langdurig ziekteverzuim en medewerkers/re-integratie (afspraken bedrijfsarts plannen, aanvragen naar UWV). 

Een mooie uitdaging binnen een dynamische omgeving toch? Uiteraard begrijpen wij het dat je wellicht nog vragen hebt. Uiteraard mag je die stellen. Turgut Caglayan, Directiesecretaris, staat je graag te woord via t.caglayan@dji.minjus.nl, of via 0683970697 

De vacature staat open t/m 9 december. Tussentijds doen wij al de briefselectie en zullen we zo snel mogelijk je voorzien van een antwoord. 

Functie-eisen

Je vindt het leuk om zaken te organiseren en te regelen en houdt de voortgang van de werkzaamheden correct bij. 

Daarbij beschik je over

  • Relevante MBO 4 opleiding;
  • Goede contactuele en sociale vaardigheden;
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en een goede beheersing van de nederlandse taal;
  • Een stressbestendige en flexibele instelling. 

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2482,- tot €3097,- bruto per maand
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Uren per week: 24 tot 26 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

  • Solliciteren? Volg de stappen door op de solliciteer knop te drukken en upload je motivatie en cv via je account. We raden je aan eerst meer informatie over onze sollicitatieprocedure te lezen voordat je solliciteert.
  • Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv. 
  • Ben je in dienst van de Rijksoverheid en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat of ben je (medisch) herplaatsing kandidaat? Voeg dan een voordracht van leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
  • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
  • De vacature staat open t/m 9 december. Tussentijds doen wij al de briefselectie en zullen we zo snel mogelijk je voorzien van een antwoord. 
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen

Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Justitie en Veiligheid verdedigt en beschermt de rechtsorde. Van beleid tot uitvoering. 

Dienst Justitiële Inrichtingen
De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 47.000. We bieden hun de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 15.000 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen. 

Centrum voor Transculturele Psychiatrie (CTP) Veldzicht

Het Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht in Balkbrug is gespecialiseerd in complexe psychiatrie en transcultureel werken. Binnen het centrum verblijven diverse doelgroepen op verschillende forensische beveiligingsniveaus. Zoals asielzoekers, bestuursrechtelijke vreemdelingen, ggz-intensievezorgpatiënten, vreemdelingen in de strafrechtketen en tbs-intensivecare-patiënten. We behandelen ruim 170 patiënten. 

Het centrum kenmerkt zich door een zorggerichte aanpak, waarbij we de-escalerend werken. Als sociotherapeut werk je nauw samen met collega’s om voorvallen als geweldsincidenten te voorkomen. De werksfeer? Daarin is ruimte voor vertrouwen, feedback en reflectie. Zo werken we samen toe naar een gezamenlijk doel: maatwerkbehandelingen voor patiënten, zodat ze uiteindelijk succesvol overgeplaatst kunnen worden naar een passende vervolgvoorziening. Soms betekent dat het land van herkomst. 


Reageer op deze vacature