Ministerie van Justitie en Veiligheid - Dienst Justitiële Inrichtingen

Managementondersteuner

Functie omschrijving

Het creëren van een veilig en plezierig leefklimaat voor gedetineerden en medewerkers. Dat is een van de focuspunten van de penitentiaire inrichting (PI) Veenhuizen. Als medewerker managementondersteuning draag jij hier je steentje aan bij door het management van de PI werk uit handen te nemen. Zo kunnen zij volledig focussen op hun hoofdzaken.

De directie, afdelingshoofden en projectmedewerkers rekenen op jouw organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning. Je zet jouw skills in om het management 100% te ontzorgen. Je krijgt hierbij veel zelfstandigheid, maar je werkt natuurlijk ook samen met je collega-managementondersteuners. Als managementondersteuner fungeer je bovendien als vraagbaak en frontoffice en sta je iedereen vakkundig te woord. Jij zorgt ervoor dat gegevens en overzichten compleet en op tijd aangeleverd worden, zodat het management de juiste beslissingen kan nemen.

Functie-eisen

  • Je hebt een mbo+-opleiding afgerond in een secretariële richting.
  • Je hebt ruime werkervaring als managementondersteuner.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je beheerst de Engelse taal op basisniveau (conversatie).
  • Je kunt een archief opbouwen en onderhouden en een projectorganisatie ondersteunen.
  • Je kunt goed overweg met Microsoft Office-programma’s en je kunt goed notuleren.
  • Je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling en werkt zorgvuldig en netjes.
  • Je bent collegiaal, representatief, energiek, dienstverlenend en gericht op samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2091,- tot €2756,- bruto per maand
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Uren per week: 24 tot 24 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

  • Ben je in dienst van het Rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
  • Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv.

Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen

Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Justitie en Veiligheid verdedigt en beschermt de rechtsorde. Van beleid tot uitvoering.

Dienst Justitiële Inrichtingen
De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan. Dat zijn er jaarlijks meer dan 47.000. We bieden hun de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Dat doen we met ruim 15.000 collega’s in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra. Het is veelzijdig en boeiend werk. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor DJI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Penitentiaire Inrichting (PI) Veenhuizen

De penitentiaire inrichting (PI) Veenhuizen bestaat uit de locaties Norgerhaven, Esserheem en Klein Bankenbosch. De PI biedt plaats aan ongeveer zeshonderd mannelijke gedetineerden. De PI Veenhuizen heeft een landelijke en regionale bestemming. We kennen verschillende regimes: een huis van bewaring, een gevangenis, een inrichting voor stelselmatige daders en een zeer beperkt beveiligde inrichting.

Binnen de PI Veenhuizen werken bijna zeshonderd medewerkers. Wij bieden een veilige en humane omgeving voor alle ingeslotenen, dragen bij aan het voorkomen van detentieschade en bevorderen een verantwoorde terugkeer naar de maatschappij. Het personeel van de PI is hierin dus een belangrijke schakel. PI Veenhuizen investeert dan ook in een goede werksfeer en ontwikkeling, biedt doorgroeimogelijkheden en heeft personele zorg hoog in het vaandel staan.

De komende jaren staan wij voor een grote uitdaging; de locaties worden grondig verbouwd en gemoderniseerd. Dit is een hele operatie met veel veranderingen op allerlei gebieden, waarbij veel van het management en medewerkers wordt verwacht. Gedurende de verbouwing van de locaties is er tijdelijke herhuisvesting in Veenhuizen.


Reageer op deze vacature