Belastingdienst

Teamleider Serviceteam Midden Oost

Functie omschrijving

Klant- en servicegericht, gastvrij, persoonlijk contact en met een kritische blik; dat is waar jij voor staat als Teamleider serviceteam Midden-Oost op de locaties in Arnhem (3), Doetinchem en Venlo. Met je team van supervisors en servicemedewerkers zorg je dat onze dienstverlening goed verloopt en dat iedereen zich welkom voelt in onze panden. In de verschillende panden zijn jullie samen het visitekaartje van de Shared Service Organisatie Centrum voor Facilitaire Dienstverlening (SSO CFD). Jij gaat werken voor de afdeling Operationele Facilitaire Dienstverlening (OFD).

Dit doe je bij ons als teamleider van de grootste Concern Dienstverlener van het Rijk

In jouw rol als teamleider van het serviceteam Midden Oost richt je je op de facilitaire dienstverlening in en aan de panden op de locaties in Arnhem (3), Duiven, Doetinchem en Venlo (2). Jij weet wat er speelt in de organisatie, herkent ontwikkelingen en gevoeligheden, en handelt hiernaar. Jouw verantwoordelijkheid? Met jouw serviceteam klantgerichte, gastvrije dienstverlening realiseren en zorgen voor een welkom in de panden. Samen met het facilitair contactcentrum – de frontoffice voor alle klantvragen – vormen zij voor jou een belangrijke informatiebron. Dit doe - en kun - je niet alleen.

Om dit te kunnen realiseren investeer je gericht in de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers en coach je ze in hun verdere ontwikkeling. Je werkt vanuit je kennis van dienstverleningsafspraken, de rijksproducten- en dienstencatalogus en het voortbrengingsproces. Ook neem je verantwoordelijkheid voor de uitvoering van alle voorkomende pandgebonden taken en werkt daarbij samen met collega’s van andere afdelingen die ons ondersteunen bij de implementatie van nieuwe producten en diensten en grote huisvestingsprojecten. Daarnaast werk je samen met leveranciers en samenwerkingspartners binnen het Rijk.

Ook ondersteunt SSO CFD onze klanten op het gebied van bedrijfshulpverlening, arbo en milieu, bij het organiseren van evenementen en het verzorgen van wagenparkbeheer en openbaar vervoer. Jouw serviceteam geeft hierbij ook de gewenste ondersteuning. Met klanten maak je in de rol van relatiemanager resultaatafspraken en je toetst regelmatig de klanttevredenheid. Daarnaast monitor je de voortgang en uitvoering van de dienstverlening zorgvuldig, stuur je tijdig bij en communiceer je hierover met je klanten.

De medewerkers uit jouw team werken op de locaties in Arnhem en Venlo. Voor locatie Doetinchem, dit is een Publiek Private Samenwerking (PPS), sta je opgesteld als klantmanager en ben jij de verbindende factor tussen de klant en de externe dienstverlener.

Een bijzondere baan, omdat …

 • Je een belangrijke rol speelt in de facilitaire dienstverlening voor de collega’s en klanten die werkzaam zijn in onze panden. Een inspirerende werkomgeving bieden vanuit gastvrije dienstverlening is jouw tweede natuur!
 • Je de vrijheid krijgt om kansen te pakken en binnen de kaders de grenzen kunt opzoeken.
 • Je relaties onderhoudt met verschillende partijen en daardoor binnen korte tijd een groot netwerk opbouwt.
 • Er veel ontwikkelingen zijn waar je in de toekomst een belangrijke rol bij kan gaan spelen.
 • Er in deze regio een grote verscheidenheid aan klanten zit en dat geeft een leuke dynamiek en afwisseling in je werk.
 • Je een prettige werkomgeving creëert binnen jouw team en ruimte is voor feedback, reflectie en ontwikkeling. Het motto van jouw serviceteam? Eén team, één taak!

Dit zegt een collega over jouw werkomgeving

“Ik vind het een enorme uitdaging om dagelijks samen met mijn team met facilitaire vraagstukken aan de slag te zijn. Geen dag is hetzelfde, maar onze service wel: klantgericht en gastvrij. Met in deze regio een diversiteit aan klanten, verschillende locaties en uiteenlopende uitdagende facilitaire projecten!’’ Lian, teammanager serviceteam bij SSO CFD.

Functie-eisen

 • Je hebt hbo-werk- en denkniveau op het gebied van facility management of hotelmanagement.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol als teamleider en je hebt je sporen verdient in het goed laten functioneren van een team. Ook heb je ervaring opgedaan met het aansturen van medewerkers op verschillende locaties.
 • Je hebt ervaring met facilitaire processen binnen een grote complexe organisatie of binnen de rijksoverheid.

Jouw competenties

 • organisatiesensitiviteit
 • klantgerichtheid
 • ontwikkelen medewerkers
 • aansturen medewerker
 • plannen en organiseren

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2957,- tot €4707,- bruto per maand
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Uren per week: 32 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je IKB-budget te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je IKB-budget deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Bijzonderheden

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
• Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
• Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.
• Op woensdag 28 december vinden de selectiegesprekken plaats in Arnhem. Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Medewerkers van de Belastingdienst die korter dan drie jaar in hun huidige functie werkzaam zijn of bezig zijn met een startopleiding of inwerktraject verzoeken we om in hun motivatiebrief duidelijk aan te geven wat de reden is om binnen de termijn van drie jaar te solliciteren. 

De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment. 

Belastingdienst

Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op: https://over-ons.belastingdienst.nl/

SSO Facilitaire Dienstverlening

Shared Service Organisatie Centrum Facilitaire Dienstverlening (SSO CFD) levert producten en diensten op het gebied van de bedrijfsvoering aan medewerkers van de Belastingdienst, Douane, Toeslagen én andere rijksdiensten. SSO CFD is een concerndienstverlener en voert samen met collega-concerndienstverleners de regie op het gehele pakket van de rijksbrede facilitaire dienstverlening. 

Bij SSO CFD staat voor iedere medewerker het belang van de klant voorop. Wij voegen waarde toe aan de doelen en processen van onze klanten door hen te ondersteunen op het gebied van facilitaire dienstverlening, huisvesting, inkoop en informatiehuishouding. Zo kunnen onze klanten zich maximaal richten op hun primaire proces.


Reageer op deze vacature