Afstudeerstage/onderzoek Financieel Advies Groningen/Drenthe

ReVIEW your opportunities

Je wilt de theorie die je op school geleerd hebt nu wel eens in de praktijk gaan toepassen! De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrière pad kies jij? Kom als stagiair Financieel Advies Groningen/Drenthe bij de Rabobank en wordt de beste versie van jezelf!

ReSET your perceptions

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken? Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen.

Op de afdeling Financieel Advies nemen we onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus.

ReTHINK the start of your career

Deze afstudeerstage / onderzoek bij de afdeling Financieel Advies bied je de kans om in een aantal maanden kennis te maken met veel interessante facetten van de bank en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen.

 • Jij bent bereid minimaal 4 maanden stage te lopen bij de afdeling Financieel Advies van de Rabobank en bent nieuwsgierig naar de digitale wereld en de online mogelijkheden.
 • Onderwerp van het afstudeeronderzoek kan zijn; In kaart brengen ontwikkeling marktaandeel hypotheken Rabobank in ons werkgebied, oorzaakanalyse uitvoeren op de ontwikkelingen en adviezen uitbrengen voor onze afdeling FA Wonen om het marktaandeel hypotheken te verbeteren.
 • Je krijgt de kans om je kennis en (werk)ervaring te vergroten.
 • Je kijkt kritisch naar processen en draagt verbeteringen aan.

Hierbij helpt een buddy je je weg te vinden binnen de bank en begeleid je tijdens je stage.

ReACT on new chances

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Met jouw energie en enthousiasme help jij de Rabobank verder! Ben jij:

 • Student aan de Hogeschool of Universiteit.
 • Enthousiast en ambitieus.

ReBRAND your growth

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en je te begeleiden tijdens je afstudeerstage / onderzoek Financieel Advies Groningen/Drenthe. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) natuurlijk ook rekenen op een stagevergoeding van €400,- bruto (HBO) of €500,- (WO).

Let’s connect!

Laten we kennismaken. Ben jij die nieuwe, tijdelijke collega die de Rabobank wil versterken als stagiair binnen de Financieel Advies? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie (cv en motivatiebrief) op deze vacature.

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 24 juni 2022. Reageer via de ‘Solliciteer nu’-button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature kun je die stellen aan Peter Scheij, Vakdirecteur Financieel Advies,  via peter.g.scheij@rabobank.nl
 • Bij vragen over de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Nikki van ’t Klooster, HR Recruiter Lokale Banken, via nikki.van.t.klooster@rabobank.nl
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Als we enthousiast zijn over je motivatiebrief en cv, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link : https://www.rabobank.com/nl/footer/privacy/index.html
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!