Teamleader Clinic

QPS Netherlands B.V. maakt onderdeel uit van een internationale organisatie en voert geneesmiddelenonderzoek uit in opdracht van internationale farmaceutische en biotechnologische bedrijven. In verband met het vertrek van onze Teamleader, zijn wij binnen onze kliniek in Groningen op zoek naar een Teamleader Clinic.


Wie ben jij:

Jij bent een ondernemende en ervaren leidinggevende die ernaar streeft het beste uit het team te halen. Jouw empathisch vermogen en je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden maken dat je op een natuurlijke wijze je teamleden mee weet te krijgen. Je bent overtuigend, niet alleen op basis van deskundigheid, maar ook door je inspirerende persoonlijkheid. Het kan soms druk en hectisch zijn in de kliniek. Juist op die momenten straal jij rust uit en behoud je het overzicht. Deze dynamiek geeft jou zelfs energie.


Wat ga je doen?

Als Teamleader Clinic ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en aansturing van het team van verpleegkundigen binnen de kliniek in Groningen waar vrijwilligers meedoen aan onze geneesmiddelen studies. In deze taak word je bijgestaan door de een collega Teamleader. Je bewaakt de kwaliteit en professionaliteit van je team en, waar nodig, zet je acties uit om deze te verbeteren, bijvoorbeeld door actief in te zetten op opleiding en training van je teamleden. Je werkt nauw samen met het Project Management Team, en de Roosteraar (afdeling planning). In tijden van piekdrukte wordt er gebruik gemaakt van een flexibele externe pool en vanzelfsprekend steek jij dan ook je handen uit je mouwen om in de kliniek mee te werken.


En verder:

  • voer je als hiërarchisch leidinggevende voortgangs- en verzuimgesprekken;
  • voorzie en signaleer je mogelijke capaciteitsproblemen en los je deze op door onder meer tijdig in te zetten op instroom van nieuwe collega’s al dan niet in samenspraak met het uitzendbureau.


Jouw profiel:

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en een aantal jaar ervaring als leidinggevende binnen een zorg gerelateerde instelling. (Bij voorkeur heb) Je hebt kennis van het werken binnen een Good Clinical Practice (GCP) omgeving. Je hebt geen 9- tot- 5 mentaliteit. Je zit goed op je plek binnen een hoogopgeleide, dynamische en relatief jonge omgeving in een organisatie die continu in ontwikkeling is. Je hebt een goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal.


Waarom werken voor QPS?

Ongeveer 1200 vrijwilligers per jaar kiezen voor deelname aan geneesmiddelenonderzoek bij QPS Groningen en in Leeuwarden. QPS heeft een gezellige huiselijke sfeer met een hecht team van mensen. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt. De verscheidenheid aan projecten, groepen en vrijwilligers zorgt voor een leuke afwisseling binnen het werk. Het salaris is marktconform en afhankelijk van relevante ervaring en opleiding.

Overige informatie en je reactie:

Wil jij je inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe en betere medicijnen en is de functie van Teamleader Clinic jou op het lijf geschreven? Wij zien jouw reactie dan graag tegemoet. Je kunt deze per e-mail sturen naar t.a.v. afdeling HRM. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.


Meer informatie over onze organisatie kan je vinden op onze website: www.qps.com en www.qpsvrijwilliger.nl. Ook kan je contact opnemen met al je vragen over de functie met Berry Everts (Senior Director Operations) of met de afdeling HRM van QPS Netherlands via tel. nr: 050-3048000.