Project Verpleegkundige

Ben jij een HBO opgeleide verpleegkundige met enige jaren relevante ervaring en wil je je kennis en ervaring inzetten om een bijdrage te leveren bij het verbeteren van de gezondheidszorg? Bij QPS Netherlands ga je in een ontspannen en informele sfeer meewerken aan een goede zaak: de ontwikkeling van nieuwe medicijnen.

Als Project Verpleegkundige (Clinical Study Coordinator) ben je binnen onze kliniek in Leeuwarden mede verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoer van klinische studies die uitgevoerd worden met patiënten volgens Good Clinical Practice (GCP). Je hebt een coördinerende functie binnen het projectteam, traint verpleegkundigen en monitort de uitvoer van het onderzoek binnen onze kliniek. Zelf voer je echter ook verpleegkundige handelingen uit en houd je werkvoorschriften bij. Een belangrijk aspect binnen deze functie is het onderhouden van contact met onze opdrachtgevers. Je communicatie skills en zakelijk inzicht komen daarbij goed van pas.

Jouw profiel

Voor deze full time functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega. Bij voorkeur met ervaring binnen het klinisch (wetenschappelijk) onderzoek. Binnen het team ben jij het eerste aanspreekpunt, maar ook de opdrachtgever kan met jou goed schakelen. Jouw klantgerichte aanpak maakt het overigens helemaal niet nodig dat je benaderd wordt, jij ziet waar het nodig is om vroegtijdig in te springen en door jouw proactieve en klantgerichte aanpak weet je telkens weer je teamleden mee te krijgen.

… En mocht het project ineens iets anders verlopen dan van tevoren gepland, dan kan het team een beroep doen op jouw organisatie- en improvisatie skills en draag jij heldere en werkbare oplossingen aan. Omdat wij veel met internationale opdrachtgevers werken, heb je, naast het Nederlands, een goede beheersing van de Engelse taal.

Ons aanbod

Voor deze functie bieden wij je een (fulltime) baan met veel afwisseling binnen een dynamische internationale organisatie. Je komt te werken op een mooie locatie in Leeuwarden (nabij het MCL) in een relatief klein, maar hecht team. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Inlichtingen en overige informatie

Is deze functie jou op het lijf geschreven en wil je je inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe en betere medicijnen, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt deze per e-mail sturen naar t.a.v. afdeling HRM.
Meer informatie over onze organisatie kan je vinden op onze website: www.qps.com en www.qpsvrijwilliger.nl. Ook kan je contact opnemen met al je vragen over de functie met Johan de Vries, Location Manager Patient Clinic of met de afdeling HRM van QPS Netherlands via tel. nr: 050-3048000.

Bedrijfsprofiel:

QPS Netherlands B.V. is onderdeel van een internationale organisatie en voert geneesmiddelenonderzoek uit in opdracht van internationale farmaceutische en biotechnologische bedrijven. De kliniek in Leeuwarden maakt onderdeel uit van onze divisie Early Phase Clinical (EPC) die zich in Groningen bevindt.