Gezocht: afgestudeerden en PhDs die een overstap willen maken naar de geneesmiddelenonderzoek

Gezocht: afgestudeerden en PhDs die een overstap willen maken naar de geneesmiddelenonderzoek
Groningen, 32-40 uur per week

Functieomschrijving
Je hebt een afgeronde wo- of hbo-opleiding met een (para) medische of biologische grondslag en bent op zoek naar een baan buiten de academische wereld. We verwachten dat je zelfstandig, nauwkeurig en efficiënt kunt werken en communicatief vaardig bent. Je bent proactief en hebt oog voor detail. Je werkt op onze locatie in Groningen voor een dynamisch bedrijf met internationale collega’s en klanten en beschikt dus over een gedegen beheersing van het Engels en Nederlands.

Wie zijn wij
QPS Netherlands B.V. in Groningen is onderdeel van een internationale organisatie die geneesmiddelenonderzoek uitvoert in opdracht van farmaceutische en biotechnologische bedrijven. Wij zijn op zoek naar kandidaten die na hun master of PhD de overstap willen maken naar geneesmiddelenonderzoek.

Functievereisten
We zoeken mensen die 32-40 uur per week beschikbaar zijn. We zullen kijken welke functie het beste bij je past. Hierbij valt te denken aan de volgende functies: Project Manager, Studie Manager, Data Manager, Recruitment Manager en in geval van een geneeskunde opleiding kun je bij ons aan de slag als arts.

Inlichtingen
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website: www.qps.com. Voor meer inhoudelijke informatie over de functies kun je contact opnemen met Caroline Coppens (Manager Data Group) of de afdeling HRM van QPS Netherlands via tel. nr: 050-3048000.

Interesse?
Reageer op deze vacature via het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.